Meer resultaten voor vertaalpen

vertaalpen
SuperPen Quicktionairy II Premium Vertaalpen pcmedia.nl.
Na aanschaf van deze vertaalpen, kunt u zelf de woordenboeken downloaden en op het apparaat installeren. De woordenboeken zijn beschikbaar in de volgende talen.: Vasco Vertaalcomputer voor 38 Talen Vertaalpen. SuperPen Quicktionairy II Premium Vertaalpen. Windows 98/NT/2000/ME/XP/Vista/Windows 7 of hoger.
sea marketing
Vertaalpen helpt taalworstelaar Digibron.nl.
De gebruiker kan moeilijke woorden door de Quicktionary laten vertalen, maar er zijn beperkingen. De Israƫlische firma WizCom werkt aan de invoering van andere talen en geluid in de vertaalpen. De pen, want zo ziet hij eruit, heeft de naam Quicktionary gekregen: een samentrekking van quick: snel en dictionary: woordenboek.
Phishing mail
Vertaalpennen: ervaringen? Het Tsjechisch Forum.
Topic in Het Archief gestart door Dingemans, 17-05-2008. Ik ben voornemens om een vertaalpen te kopen. Dit is een soort scanapparaatje waarmee je een woord in kan scannen en dan op een ingebouwd display de vertaling geeft. Niet alle pennen ondersteunen Tsjechisch en de pennen die dat wel doen alleen maar Tsjechisch-Engels en andersom.
narawellness.nl
Vertaling.
Gratis vertalers tip. Jurofoon vertaalservice tip. Maak je eigen anagrammen eng. Ondertitels vertalen voor divX. Translator shop tip. Vertaaldienst van de EU. Vertalen voor de EU. Vreemde talen op internet. Welke taal is dit? Woord van het jaar tip. Steunpunt literair vertalen.
ipvanish
Vasco Traveler Premium Vertaalcomputer 7" Leespen TALENDOMEIN.
Het apparaat combineert een innovatieve vertaalcomputer met uitspraak, GPS navigatie, telefoon met gratis inkomende gesprekken in meer dan 160 landen, en veel meer! Bovendien is deze Vasco Traveler Premium 7" uitgerust met een Bluetooth vertaalpen die het eenvoudig maakt om gedrukte teksten te vertalen.
https://www.a3schilderwerken.nl/
Hoe het werkt Scan it Quickly.
Albanisch, Azerbaijaans, Braziliaans, Bulgaars, Chinees verticaal; traditioneel en simplified, Corsicaans, Kroatisch, Tsjechisch Deens, Nederlands, Engels, Esperanto, Estisch, Fijiaans, Fins, Frans, Gallisch, Duits, Grieks, Hebreeuw, Hongaars, IJslands, Iers, Italiaans, Japans, Japans verticaal, Koreaans, Koreaans verticaal, Latijn, Lets, Litouws, Moldaafs, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Schots Galisch, Servisch, Slowaaks, Sloveens, Spaans, Zweeds, Zwitsers Duits, Tagalog, Turks, Oekrainsch, Xhosa en Zoeloe.
simulatie hypothecaire lening
Informative links over pennen op startpagina.net.
Pennenland.nl Pennen bedrukken. PennenshopXL Pennen bedrukken. Bedrukte potloden Bedrukte potloden. MultiGift.nl Metalen pennen. Pennenland.nl Metalen pennen. De roze pen. Twitter De roze pen. Sportprijzen pagina pennen. Sportprijzen pagina pennen. Interglot.nl vertaal pen. Deze pagina wordt beheerd door: Timo Strating i.s.m.
Handige leespen vervangt twee kilogram woordenboeken De Standaard.
Je strijkt gewoon met de Quicktionary scan en vertaalpen over een woord in een tekst en je krijgt meteen op het kleine ingebouwde scherm de vertaling. Micro-Connection Distribution, de exclusieve verdeler van Psion en Quicktionary in Belgiƫ en Luxemburg, had vorig jaar al een leespen voor vertalingen van en naar het Engels op de markt gebracht.
Taobao in het Nederlands.
Home Taobao in het Nederlands. Taobao in het Nederlands. Taobao is niet te beschrijven zonder alle superlatieven uit de kast te trekken: Het is de grootste marktplaats ter wereld en ja: dus groter dan eBay, Amazon ed. Taobao heeft dagelijks meer dan 150 miljoen bezoekers en er worden ruim 1 miljard producten te koop op aangeboden.
bol.com C-DEVICE.
De C-Pen en C-Reader gecombineerd met de klant CRM applicatie komen we tot mooie en innovatie toepassingen, die vele voordelen bieden, als tijdbesparing en informatiebevordering. Een team van professionals zijn graag bereid u nader te informeren en te adviseren over de diversiteit aan mogelijkheden en portable maatwerk oplossingen.
Pen in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Home Woordenboeken Engels/Nederlands Vertaal pen. Vertaal pen van Engels naar Nederlands. Engels naar Nederlands: Meer gegevens. pen; balpen; ballpoint; stal; dierenverblijfplaats; hok; schrijfstift; griffel; grift; schaapskooi; schapenstal; schapehok; babybox; box; schrijfstiften. pen omheining, ren, cel, cellen, pen, bajes. pen opschrijven, schrijven.

Contacteer ons