Zoeken naar vertaalpen

vertaalpen
Vertaalpen helpt taalworstelaar Digibron.nl.
De gebruiker kan moeilijke woorden door de Quicktionary laten vertalen, maar er zijn beperkingen. De Israëlische firma WizCom werkt aan de invoering van andere talen en geluid in de vertaalpen. De pen, want zo ziet hij eruit, heeft de naam Quicktionary gekregen: een samentrekking van quick: snel en dictionary: woordenboek.
tests
Vertaalpennen: ervaringen? Het Tsjechisch Forum.
Topic in Het Archief gestart door Dingemans, 17-05-2008. Ik ben voornemens om een vertaalpen te kopen. Dit is een soort scanapparaatje waarmee je een woord in kan scannen en dan op een ingebouwd display de vertaling geeft. Niet alle pennen ondersteunen Tsjechisch en de pennen die dat wel doen alleen maar Tsjechisch-Engels en andersom.
https://www.kidsvacances.fr/
Vertaalbureau Startpagina.
Schouten Translation Services. Cucumis Vertalingen ruilen. Co-buying voor vertalers. Welke taal is dit? Vertalen voor de EU. Vertaaldienst van de EU. Elke dag een nieuw woord eng. Maak je eigen anagrammen eng. Ondertitels vertalen voor divX. Vertalen op het internet.
http://www.best-demenagements.fr/demenagement_paris/demenagement_garde-meubles_debarras%20paris.html
Vasco Traveler Premium Vertaalcomputer 7" Leespen TALENDOMEIN.
Het apparaat combineert een innovatieve vertaalcomputer met uitspraak, GPS navigatie, telefoon met gratis inkomende gesprekken in meer dan 160 landen, en veel meer! Bovendien is deze Vasco Traveler Premium 7" uitgerust met een Bluetooth vertaalpen die het eenvoudig maakt om gedrukte teksten te vertalen.
vertaalpen.
Informative links over pennen op startpagina.net.
Pennenland.nl Pennen bedrukken. PennenshopXL Pennen bedrukken. Bedrukte potloden Bedrukte potloden. MultiGift.nl Metalen pennen. Pennenland.nl Metalen pennen. De roze pen. Twitter De roze pen. Sportprijzen pagina pennen. Sportprijzen pagina pennen. Interglot.nl vertaal pen. Deze pagina wordt beheerd door: Timo Strating i.s.m.
Handige leespen vervangt twee kilogram woordenboeken De Standaard.
Je strijkt gewoon met de Quicktionary scan en vertaalpen over een woord in een tekst en je krijgt meteen op het kleine ingebouwde scherm de vertaling. Micro-Connection Distribution, de exclusieve verdeler van Psion en Quicktionary in België en Luxemburg, had vorig jaar al een leespen voor vertalingen van en naar het Engels op de markt gebracht.
De IRISPen Executive 7 is een scannerpen met volledige tekstherkenningsfunctionaliteit. De pen werkt net als een markeerpen!
De bijgeleverde software bevat ook een geïntegreerde vertaalfunctie naar meer dan 40 talen. Selecteer gewoon de taal waarnaar u wilt vertalen, ga met de pen over uw papieren document heen en de vertaling verschijnt binnen enkele seconden op de plek waar de cursor knippert.
bol.com C-DEVICE.
C-DEVICE biedt diverse oplossingen aan de particuliere als de zakelijke markt met de portable document scanners, ID/paspoortscanners en rijbewijs scanners. De C-Pen en C-Reader gecombineerd met de klant CRM applicatie komen we tot mooie en innovatie toepassingen, die vele voordelen bieden, als tijdbesparing en informatiebevordering.
WizCom Quicktionary I Vertaalpen pcmedia.nl.
Wizcom Quicktionary Vertaalpen. Nederlands Engels draadloze vertaalpen / leespen. Scant en vertaalt automatisch woorden van het Nederlands naar het Engels en van het Engels naar het Nederlands. De vertaling is dan van de display op de pen af te lezen.
Pen in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Home Woordenboeken Engels/Nederlands Vertaal pen. Vertaal pen van Engels naar Nederlands. Engels naar Nederlands: Meer gegevens. pen; balpen; ballpoint; stal; dierenverblijfplaats; hok; schrijfstift; griffel; grift; schaapskooi; schapenstal; schapehok; babybox; box; schrijfstiften. pen omheining, ren, cel, cellen, pen, bajes. pen opschrijven, schrijven.

Contacteer ons