Meer resultaten voor vertaalmachine italiaans naar nederlands

vertaalmachine italiaans naar nederlands
italiaans
italiaans
zinnen Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: zinnen DE zinnen ES zinnen FR. Definities op Encyclo.nl: zinnen 6x. Vertalingen zinnen NLEN. zinde verl.tijd heeft gezind volt.deelw.
buffel schedel
Gratis online vertaling.
Gebruikers vanuit de meest uiteenlopende achtergronden vertalen en zoeken naar informatie door alleen maar op een document op hun computers te klikken en het Babylon programma te gebruiken; Het werd door miljoenen gebruikers tot het makkelijkste op de markt aangeboden vertaaltool gekozen.
primolut menstruatie uitstellen
Vertalen Duits Nederlands Gratis Online Vertaalmachine.
Vertalen Duits Nederlands. Op Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en gemakkelijk je woorden Vertalen van het Duits naar het Nederlands. Uiteraard is het ook mogelijk om woorden en zinnen te vertalen van het Nederlands naar het Duits. Daarnaast heb je als bezoeker de mogelijkheid om naast woorden en kleinere stukken tekst volledige zinnen of paginas te Vertalen Duits Nederlands.
deurwaarder inschakelen
Vertaler Italiaans Italiaans Vertaalbureau TranslateMarket.
Een vertaalmachine is bijvoorbeeld niet of nauwelijks in staat zinnen te vertalen, laat staan een complete brief of een langer verhaal. De vertaler Italiaans heeft de mogelijkheid om tussen de regels door te lezen en de strekking van het verhaal te begrijpen. Op die manier ontstaat er een goede vertaling van het Nederlands naar het Italiaans of vanuit het Italiaans naar het Nederlands.
koelkast
Vertaalmachine.
italiaans leren
VERTAALTOOL.NL.
Ga voor al uw professionele vertalingen naar VERTALEN.NL. Zij werken met een select team van beroepsvertalers, hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven. Alle talen/ vakgebieden. Dankzij het mondiale netwerk is VERTALEN.NL lokaal present, in elke taal en cultuur, met gespecialiseerde professionals die hun vakgebied beheersen.
Arti-Choc woordenboek van het Frans dat u op school nooit leerde.
Nederlands Italiaans vertalen TRANSLATOR.EU.
nederlands ekraïens vertalen. nederlands engels vertalen. nederlands esperanto vertalen. nederlands estland vertalen. nederlands fins vertalen. nederlands frans vertalen. nederlands grieks vertalen. nederlands haïtiaanscreools vertalen. nederlands hebreeuws vertalen. nederlands hindoestaans vertalen. nederlands hmong vertalen. nederlands hongaars vertalen. nederlands indonesisch vertalen. nederlands italiaans vertalen.
Direct vertalen via camera of microfoon met nieuwe Google Translate-app One More Thing.
Richt je smartphone op een bordje, menukaart of ander object in een vreemde taal en de Word Lens-functie brengt meteen een vertaling naar je moedertaal in beeld. Dit werkt met Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russische en Spaans. Word Lens in actie.
Vocre: super handige nieuwe vertaal-app gratis!
Vocre werkt trouwens ook andersom, als jij in een vreemd land bent en je verstaat de ander niet, laat die persoon dan iets inspreken en terug vertalen naar het Nederlands. De app is gratis en werkt ook offline. Een internetverbinding is dus niet nodig. Proosten in diverse talen! Chinees leren in 5 minuten Een biertje bestellen in 50 talen. Marloes de Hooge. Marloes is editor in chief van DutchCowboys en Travelvalley. Auteur van het boek Bucketlist Reizen. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen. Verder lezen op Travelvalley Het charme-offensief van de Grieken om toeristen te trekken Met een band naar de Oranjecamping in Charkov Oekraïne De beste route naar het EK Voetbal 2012 volgens de ANWB Op vakantie eten we het liefst Italiaans Liquiditeitsproblemen voor de meeste Nederlandse hotels.
Spreek en Vertaal Vertaler in de App Store.
Stemvertalingen in 54 talen. Taalherkenning voor tekst naar tekst stand: als je niet weet wat de taal is van de originele tekst, selecteer dan Herken taal in de talenlijst. iCloud-integratie: de geschiedenis van uw vertalingen is gesynchroniseerd op al uw Apple apparaten. Stem instellingen: kies mannelijke of vrouwelijke stem en het tempo. Opmerking: de gratis versie heeft mogelijk beperkingen die gewijzigd kunnen worden bijv. het aantal vertalingen per dag. Een deel van de dienst vertaald door Microsoft. Een deel van de dienst vertaald door Google Translate. Spraak-naar-spraak vertalingen worden ondersteund tussen de volgende talen.: Arabisch, Catalaans, Chinees Kantonees, Chinees Mandarijn, Chinees Taiwan, Deens, Duits, Engels Australisch, Engels Canada, Engels India, Engels VK, Engels VS, Fins, Frans, Frans Canada, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Moldavisch, Nederlands Nederland, Noors, Pools, Portugees, Portugees Brazilië, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Spaans Mexico, Thai, Tsjechisch, Turks, Zweeds, Baskisch, Galicisch.

Contacteer ons