Meer resultaten voor vertaalcomputer vertaalt

vertaalcomputer vertaalt
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
Belangrijk is het om te weten dat deze app woorden vanuit de vreemde taal naar het Engels vertaalt, geen Nederlands. Met de gratis versie mag je maximaal 10 woorden per dag vertalen. De volledige versie voor één week is 199, euro, de versie die altijd geldig is kost 699, euro. Beschikbaar voor Android en iOS. Hoewel iHandy niet erg schoon oogt, is de app wel erg simpel. In het bovenste tekstvlak schrijf je wat je wil vertalen, in de onderste verschijnt de vertaling. De mogelijkheid bestaat om social media-accounts aan deze app te verbinden. Zo kun je direct op Facebook of Twitter je vertaalde zinnen delen. De gratis versie van deze app bevat wel reclames. In de betaalde versie van 199, euro heb je geen reclames en is er een stem om de uitspraak van je vertaling te laten horen. Ook krijg je de mogelijkheid om je telefoon scheef te houden om vervolgens meer tekst te kunnen lezen, en krijg je een lijstje met veel gebruikte zinnen en hun vertaling.
Vertaling Prêt à Écrire.
Vertrouw dus niet op een machine, wél op een vertaler van vlees en bloed. Eentje met een universitair diploma vertaling op zak, tonnen schrijfervaring en respect voor je deadlines. Ik vertaal al je algemene en commerciële teksten vanuit het Engels naar het Nederlands en vice versa.
Google Translate.
Sigmo: pratend vertaalcomputertje spreekt 25 talen WANT.
De Sigmo is een mini-vertaalcomputer die je spraak herkent en meteen vertaalt in 24 talen. Het project loopt nu op Indiegogo en lijkt ons behoorlijk handig! Bijna iedereen redt zich wel een beetje in het Engels, Frans of Duits. Als je Fins, Hebreeuws, Pools of Portugees moet praten wordt het echt een ander verhaal.
Vertaalmachine Nederlands Pools, snel Nederlands naar Pools vertalen.
Type hier de tekst die u wilt vertalen naar het Pools. Hier verschijnt automatisch de Poolse vertaling. Let op: Deze website garandeert niet dat de vertaling 100% correct is. De vertaling betreft een geautomatiseerde vertaling waaraan je geen rechten kunt ontlenen.
Computer vindt tussentaal Neerlandistiek.
Hoe meer talen er al zijn, hoe meer werk het wordt om er nog een aan toe te voegen. In de lange geschiedenis van de vertaalcomputer is daar ook ooit wel een oplossing voor bedacht: de tussentaal interlingua, een abstracte taal die in het midden staat en die de betekenis van de zin op de een of andere manier opslaag. Je vertaalt van iedere taal alleen naar die interlingua en terug.
Online Frans Nederlands vertaler.
Online Frans Nederlands vertaler vertaalt teksten, documenten, zinnen, zinsdelen, webpagina's. Vertalen van Frans. Gebruik deze vertaaldienst voor de omgangstaal vertalingen. Vermijd het gebruik van het voor belangrijk document vertalingen, zoals zakelijke vertalingen, medische vertalingen, technische vertalingen of website vertalingen. In dit geval moet u contact opnemen met een betrouwbare vertaling bedrijf.
Vertaalmachine.
bol.com Vertaalcomputer zakmodel.
IST T8S HD Scherm Vertaalcomputer vertaal apparaat voice translator, vertalen in 70 talen Vakantie vertaler geschikt voor ruim 200 landen. Voice Translator Met Camera En Touchscreen Vertaalcomputer vertaal apparaat, vertalen in 75 talen Vakantie vertaler geschikt voor ruim 200 landen.
Vertaalcomputer.
Top 3 beste vertaal-apps 2014 Vertaalbureau Perfect Blog.
Deze app vertaalt van en naar 80 talen en heeft daarmee verreweg de meeste talen beschikbaar. De app herkent geschreven tekst, teksten in fotos en zelfs gesproken tekst. Ook biedt de app offline vertalen voor als je onderweg bent en even geen internetverbinding hebt.

Contacteer ons