Resultaten voor vertaalcomputer vertaalt

vertaalcomputer vertaalt
165. Vertaalcomputers Columns met een glimlach.
Enige tijd geleden heb ik de voice-dictation" app op de iPad geladen. Menselijke spraak wordt omgezet in geschreven woorden en zinnen. Urenlang heb ik tegen dat apparaat geroepen en steeds weer kwam hij met vertaalde teksten die verdacht veel weg hadden van mijn woordenstroom.
sea marketing
CAT-tools en andere vertaalhulpmiddelen: misvattingen over computervertalingen Jouw Vertaler vertelt.
Een andere nieuwe ontwikkeling in de vertaalwereld is MTPE: Machine Translation Post-Editing, oftewel het nakijken van vertalingen die door een vertaalcomputer zijn geproduceerd. Ook dit is nog verre van perfect. De vertalingen vallen en staan bij een goede brontekst en dat is vaak al een moeilijk punt.
SEO Page Optimizer Nederland
Nederlands Pools vertalen TRANSLATOR.EU.
Translator.eu vertaalt tegelijkertijd 1000 aanslagen van een tekst een tekst van midden lengte. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren.
Meaning
Vocre: super handige nieuwe vertaal-app gratis!
Met behulp van deze super handige vertaal app Vocre voor de iPhone, iPad en iPod heb je geen woordenboek of tolk meer nodig. Je spreekt in je eigen taal een zin in geef alleen even aan of je man of vrouw bent, kies de taal waarin je jouw zin wil laten vertalen et voilĂ !
vertaalcomputer Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vertaalcomputer DE vertaalcomputer ES vertaalcomputer FR. Vertalingen vertaalcomputer NLEN. We hebben geen vertalingen voor vertaalcomputer in Nederlands Engels.
vertaalcomputer Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vertaalcomputer DE vertaalcomputer EN vertaalcomputer ES. Vertalingen vertaalcomputer NLFR. We hebben geen vertalingen voor vertaalcomputer in Nederlands Frans.
Online Frans Nederlands vertaler.
Online Frans Nederlands vertaler vertaalt teksten, documenten, zinnen, zinsdelen, webpagina's. Vertalen van Frans. Gebruik deze vertaaldienst voor de omgangstaal vertalingen. Vermijd het gebruik van het voor belangrijk document vertalingen, zoals zakelijke vertalingen, medische vertalingen, technische vertalingen of website vertalingen. In dit geval moet u contact opnemen met een betrouwbare vertaling bedrijf.
Kerstcadeautje: sprekende Vertaalcomputer Wereldfietser Forum.
Toon schreef: Ik heb van mijn vriendin voor mijn komende tocht een sprekende vertaalcomputer met 40 talen gekregen, zelfs Tibetaans staat erop. Dat scheelt een hoop woordenboekjes meesleuren.: voor degene die interesse hebben.: Das niet goedkoop en hoe is de kwaliteit of vertaalt het apparaat uitsluitend hallo hello en goodday berichten?
Cursus: Prisma Luistercursus Business Engels op 6 CDs Springest.
Luister Taalcursus Zakelijk Engels op 6 Audio CD's.' De cursus Business Engels bevat 24 lessen, en duurt totaal 6 uur. De basis van elke les bestaat uit een vlot zakengesprek. Bij elke Engelse zin hoort u ook de Nederlandse vertaling.
Vertaalmachine Nederlands Pools, snel Nederlands naar Pools vertalen.
Type hier de tekst die u wilt vertalen naar het Pools. Hier verschijnt automatisch de Poolse vertaling. Let op: Deze website garandeert niet dat de vertaling 100% correct is. De vertaling betreft een geautomatiseerde vertaling waaraan je geen rechten kunt ontlenen.
Vertaalcomputer Duits? Taalcursussen, Taal Leerboeken of Vertalen in 130 Talen!
De vertaalcomputer vertaalt 5000 woorden en 150 zinnen per taal. Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis. Comet Trano Uitbreidings SD Kaart 12 talen Europa. Duits vertalen Vertaalcomputer SD Kaart Extra talen. Aanvullende SD Kaart voor gebruik bij de Comet Trano T88 of T33 vertaalcomputer met 12 extra Europese talen.

Contacteer ons