Op zoek naar vertaalcomputer engels?

vertaalcomputer engels
handelexpert.com.
Draagbare vertaalcomputer voordelig bestellen bij EUROtops.
Deze computer communiceert namelijk in wel 29 talen en zelfs in hele zinnen! Houd gewoon de microfoonknop ingedrukt, spreek de gewenste zin in en dit praktische apparaat vertaalt direct wat u gezegd heeft. In de taal van uw gesprekspartner functioneert het omgekeerd natuurlijk net zo! Het antwoord verschijnt niet alleen in 21 wereldtalen, zoals Engels, Frans, Spaans of zelfs Chinees, in het display, maar is via de ingebouwde luidspreker duidelijk te horen.
Vertaalcomputer deugt alleen voor ruwe tekst; Met andere woorden NRC.
Wie in het buitenland een hotelkamer wil boeken of een tafel in het restaurant wil bespreken hoeft in de toekomst niet langer in de beduimelde taalgids te kijken. Hij kan gewoon in zijn taal blijven spreken. De vertaalcomputer regelt het allemaal.
Esperanto als tussentaal voor vertaalcomputers Digibron.nl.
Hij zit in het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Toepassing van het Esperanto in de Wetenschap ANSE. Verder beheerst de ingenieur het Frans, Duits en Engels. Daarnaast heeft hij veel aan programmeerwerk gedaan en is bedreven in enkele computertalen.
Computer vindt tussentaal Internationale Vereniging voor Neerlandistiek.
Hoe meer talen er al zijn, hoe meer werk het wordt om er nog een aan toe te voegen. In de lange geschiedenis van de vertaalcomputer is daar ook ooit wel een oplossing voor bedacht: de tussentaal interlingua, een abstracte taal die in het midden staat en die de betekenis van de zin op de een of andere manier opslaag. Je vertaalt van iedere taal alleen naar die interlingua en terug. Als je van het Engels naar het Frans vertaalt, vertaal je eigenlijk eerst van het Engels naar de interlingua en daarna van de interlingua naar het Frans.
vertaalcomputer Neerlandistiek.
Een van de problemen voor vertaalcomputers was tot nu toe altijd dat er zoveel talen zijn. Je kunt jaren besteden aan een computer die goede vertalingen maakt van het Frans in het Engels, en dan vele jaren voor een computer die Russisch in het Engels vertaalt, maar dan heb je het Frans en het Russisch nog niet aan elkaar gekoppeld.
Talendomein en PC Media in Middelaar De Telefoongids.
Eurotalk Taalcursussen Voor informatie over de Eurotalk cursussen Talk Now / Talk More / World Talk / Talk Business en Multimedia Flashcards en de beschikbare talen voor deze reeks: Zie de Eurotalk Informatiepagina Audio taalcursussen Directe download Voor de Prisma luistercursussen op Audio CD bestaat de mogelijkheid om deze direct te downloaden in MP3 formaat. Momenteel zijn de talen Spaans, Italiaans, Duits, Engels, Frans, Duits en Portugees beschikbaar.
vertaalmachine nederlands engels vertaalmachine engels nederlands sprekende vertaalcomputer.
bol.com Vertaalcomputer zakmodel. IST T8S HD Scherm Vertaalcomputer vertaal apparaat voice translator, vertalen in 70 talen Vakantie vertaler geschikt voor ruim 200 landen. Voice Translator Met Camera En Touchscreen Vertaalcomputer vertaal apparaat, vertalen in 75 talen Vakantie vertaler geschikt voor ruim 200 landen. De Kampioen Google Boeken. OntdekVakantie Peugeot Phantasialand Postbus Postcode prachtige Prijs prijzen Renault Mégane rente op jaarbasis reserveren restaurant rijden rondreis route routes sauna Show slechts Stuur t/m 31 december t/m XXL Niet-leden Telefoon terras test toeslag Tsjechië vakantie vanaf Volkswagen Golf voordeel wandel Weggedrag www.kampioen.anwb.nl Zuid-Tirol zwembad. Alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Computerbureau" glans wit spaanplaat MDF melamine coating Kaya Computer Bureau met Hoogglans" voor meer informatie. Kaya Computer Bureau met Hoogglans. Computerbureau" grijs eiken spaanplaat kantoortafels Kaya Computer Bureau Sonoma met Hoogglans" voor meer informatie. Kaya Computer Bureau Sonoma eiken met Hoogglans. handelexpert.com gratis adverteren met link vermelding Computer_hardware Laptops_en_Notebooks. Aangeboden: Sprekende design vertaalcomputer Hexaglot TT14L. Sprekende design vertaalcomputer Hexaglot TT14L middle east met 14 talen en uitspraak met menselijke stem.
eHealth op de werkvloer: goede zorg begint met een goede anamnese SmartHealth.
Hij ontwikkelde een soort vertaalcomputer, waarin veelgevraagde zaken bij de anamnese een medisch vraaggesprek naar iemands ziektegeschiedenis in het Nederlands, Engels, Turks, Berbers, en soms zelfs in het Russisch vertaald waren. Die Turkse antwoorden komen vervolgens vertaald in het Nederlands op zijn computer in de spreekkamer binnen.
vertaalmachine nederlands engels vertaalprogramma nederlands engels vertaalcomputer engels.
De Comet Trano T88 vertaalcomputer is het het vernieuwde model voor de Comet Trano T22. De Trano T88 bevat standaard de talen Nederlands en Engels, en is daarbij uItbreidbaar met 80 extra talen d.m.v. optionele SD kaarten voor oneindige vertaalmogelijkheden.
vertaalcomputer Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van vertaalcomputer" in Engels. Ze hebben onze universele vertaalcomputer in beslag genomen. The universal translator has been confiscated. Ze hebben onze universele vertaalcomputer in beslag genomen. The universal translator's' been confiscated. Ik werk al vele jaren aan een optimale vertaalcomputer. For many years, I've' been refining a translating computer. a translating computer." We hebben dus vijfhonderd dollar, de vertaalcomputer de twee eersteklas tickets. So we have the 500, the pocket two first-class seats, that's' an upgrade. two first-class seats, that's' an upgrade." Een vertaalcomputer herkennen ze zo. A universal translator would be recognized. Stem de vertaalcomputer af op het communicatiekanaal. Tie in the ship's' translator to the communication channel. to the communication channel." Een voorbeeld voorstellen. Twee andere voorbeelden van ambigue zinnen waar men in de begintijd van vertaalcomputers mee worstelde zijn: Time" flies like an arrow" De tijd vliegt als een pijl en Fruit" flies like a banana" Fruitvliegen houden van een banaan.

Contacteer ons