Resultaten voor vertaalcomputer engels

vertaalcomputer engels
Trano T-88 Translator Eng-NL-Eng Talendomein Taalcursussen voor 146 talen. Facebook.
De Comet Trano T88 vertaalcomputer is het het vernieuwde model voor de Comet Trano T22. De Trano T88 bevat standaard de talen Nederlands en Engels, en is daarbij uItbreidbaar met 80 extra talen d.m.v. optionele SD kaarten voor oneindige vertaalmogelijkheden. Vertaalt 900.000 woorden per taal, en vertaalt complete zinnen met perfecte uitspraak in zowel het Nederlands als het Engels.
Néerlandais Polonais traduction TRANSLATOR.EU.
Les traducteurs en ligne ont en effet beaucoup de mal à traiter les termes en argot et les textes écrits en langage familier. Noubliez pas dévaluer la traduction et de saisir votre propre traduction si vous pensez que la traduction proposée nest pas adéquate.
Hoe Travis the Translator Google de baas blijft Sprout.
Hij is zwart, handzaam en spreekt 80 talen. Met Travis the Translator lanceert een Rotterdamse startup een vertaalcomputer die in een handomdraai gesproken tekst vertaalt in vlekkeloos Chinees of Bahasa. Maar dat kan toch net zo goed met een app van Google?
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Portable vertaal computer, vertaald gesproken taal en leest voor.
Het apparaat van de Japanse elektronicafabrikant zal ongeveer even groot zijn als een pda en kan gesproken tekst van het Japans naar het Engels vertalen en omgekeerd. Het systeem, dat binnen enkele maanden in Japan geïntroduceerd zal worden, bestaat uit drie onderdelen: de spraakherkenningssoftware, vertaalsoftware en een module die tekst kan voorlezen.
Nooit meer last van een taalbarrière dankzij deze vertaalcomputer.
Om gelijk de hele wereld over te vliegen met Ili is wat overdreven. De nieuw uit te komen vertaalcomputer is op dit moment 3 talen machtig: Engels, Chinees en Japans. Maar bij gebrek aan kennis van de Aziatische talen is Ili écht een uitkomst.
Kantoorartikelen koopt u beter bij Office-Sales.nl.
Office-Sales.nl Hoeksche Waardse Kantoor Service. Heeft ruim 30 jaar ervaring in het juist adviseren en realiseren van de juiste producten voor op uw kantoor of thuiswerkplek. In onze uitgebreide webshop staan niet alleen gewone kantoorartikelen maar ook heel veel specialistische machines.
Online vertalen vertaalcomputers.
Biedt gratis vertalingen aan. Hier kunt u woorden, vertaalzinnen en pagina's' van websites vertalen van / naar: Engels, Chinees eenvoudig, Chinees traditioneel, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Grieks, Portugees Russisch en Spaans. Een vertaalmachine voor het vertalen van woorden, websites en teksten.
Vertaalcomputer.
Microsoft werkt aan Star Trek'-vertaalcomputer' Webwereld.
Met Google Translate of Bing hebben moderne smartphones al een vertaalcomputer aan boord, maar de nieuwe techniek werkt meer als een virtuele tolk: directer en met een betere uitspraak. Volgens Microsoft maakt de software minder fouten dankzij een lerend algoritme dat werkt op de manier waarop hersencellen communiceren. Vertaalconcurrent Google werkt ook aan zo'n' kunstmatig brein. In de demonstratie vertaalt de computer Rashids Engels naar Chinees.
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Een snelle, letterlijke vertaling van een korte tekst nodig? Gebruik onze gratis online vertaler hieronder dus gerust om één woord of een woordengroep naar een andere taal om te zetten. Dit is een automatische vertaling, met soms grappige resultaten tot gevolg.

Contacteer ons