Resultaten voor Vertaalcomputer Engels

Vertaalcomputer Engels
Spreek en Vertaal Vertaler in de App Store.
Spraak-naar-spraak vertalingen worden ondersteund tussen de volgende talen.: Arabisch, Catalaans, Chinees Kantonees, Chinees Mandarijn, Chinees Taiwan, Deens, Duits, Engels Australisch, Engels Canada, Engels India, Engels VK, Engels VS, Fins, Frans, Frans Canada, Grieks, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Moldavisch, Nederlands Nederland, Noors, Pools, Portugees, Portugees Brazilië, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Spaans, Spaans Mexico, Thai, Tsjechisch, Turks, Zweeds, Baskisch, Galicisch.
vpn service ranking
Hoe Travis the Translator Google de baas blijft Sprout.
Hij is zwart, handzaam en spreekt 80 talen. Met Travis the Translator lanceert een Rotterdamse startup een vertaalcomputer die in een handomdraai gesproken tekst vertaalt in vlekkeloos Chinees of Bahasa. Maar dat kan toch net zo goed met een app van Google? Het is wat je noemt een wonder van techniek: een gadget ter grootte van een telefoontje uit de tijd dat die nog oerdom waren, glanzend zwart, met een rond kleurenschermpje. Uit het keurige doosje start hij meteen op, en daarna is het een kwestie van twee talen selecteren waarin Travis the Translator bij moet assisteren. Van het Engels naar het Chinees en vice versa, van het Nederlands naar het Bahasa Indonesia of, dichter bij huis, naar het Frans, keuze is er volop.
google adwords seminar hamburg
Kantoorartikelen koopt u beter bij Office-Sales.nl.
Office-Sales.nl Hoeksche Waardse Kantoor Service. Heeft ruim 30 jaar ervaring in het juist adviseren en realiseren van de juiste producten voor op uw kantoor of thuiswerkplek. In onze uitgebreide webshop staan niet alleen gewone kantoorartikelen maar ook heel veel specialistische machines.
geld
Online vertalen vertaalcomputers.
Biedt gratis vertalingen aan. Hier kunt u woorden, vertaalzinnen en pagina's' van websites vertalen van / naar: Engels, Chinees eenvoudig, Chinees traditioneel, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Grieks, Portugees Russisch en Spaans. Een vertaalmachine voor het vertalen van woorden, websites en teksten.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Vertaalcomputer Harry Hilders.
Dit vertaalcomputertje vertaalt van en naar Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Japans, Chinees, Koreaans, Hebreeuws, Arabisch en Grieks. En dat niet alleen, hij spreekt de vertalingen ook nog voor je uit! Heb je na een avondje flink stappen dus geen stem meer over, dan kun je je machientje de volgende dag laten vertellen dat je je auto kwijtbent. Posted in Gadget, Harry Hilders, Reizen No Responses. Tags: gadget, gps, Harry Hilders, vakantie, vertaalcomputer.
SEO
Gratis online vertaler ElaN Languages Elan.
Taaltraining op maat. Meest recente blogberichten. Vacature Taaltrainers Nederlands, Frans, Engels en Duits. Is er een expert in de zaal? Change the Translation. Opleiding Train the Trainer Efficiënt kennis overdragen aan uw collegas. Opleiding Communicatie Leidinggeven Haal het beste uit uw medewerkers.
http://voyance-amour-eternel.com/
Sigmo: pratend vertaalcomputertje spreekt 25 talen WANT.
Sigmo herkent 25 verschillende talen, waaronder Nederlands. Je hoeft dus niet eens Engels te kunnen spreken om het apparaatje te gebruiken. De Sigmo werkt via Bluetooth met je mobiele telefoon en een internetconnectie, wat ons wel een klein obstakel lijkt.
https://www.vanleersum.nl/dodgepickupkopen/
vertaalcomputer Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van vertaalcomputer" in Engels. Zoek vertaalcomputer in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen Synoniemen. Ze hebben onze universele vertaalcomputer in beslag genomen. The universal translator's' been confiscated. Ze hebben onze universele vertaalcomputer in beslag genomen. The universal translator has been confiscated.
vertaalcomputer Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vertaalcomputer DE vertaalcomputer ES vertaalcomputer FR. Vertalingen vertaalcomputer NLEN. We hebben geen vertalingen voor vertaalcomputer in Nederlands Engels.
Top 3 beste vertaal-apps 2014 Vertaalbureau Perfect Blog.
Home Nieuws, blogs en artikelen Top 3 Beste Vertaal Apps 2014. Vertalen met je smartphone, het kan zo simpel zijn. Tekst invoeren met je telefoon en vertalen maar! Echter, hoe goed zijn deze vertalingen en waar zijn de vertaal-apps eigenlijk voor bedoeld?
Portable vertaal computer, vertaald gesproken taal en leest voor.
Het apparaat van de Japanse elektronicafabrikant zal ongeveer even groot zijn als een pda en kan gesproken tekst van het Japans naar het Engels vertalen en omgekeerd. Het systeem, dat binnen enkele maanden in Japan geïntroduceerd zal worden, bestaat uit drie onderdelen: de spraakherkenningssoftware, vertaalsoftware en een module die tekst kan voorlezen.

Contacteer ons