Op zoek naar Vertaalcomputer Engels?

Vertaalcomputer Engels
Franklin vertaalcomputer Computer kopen? BESLIST.be Ruim assortiment online.
Girls blue: 41x33x15 cmDe shopper tas heeft een casual look. Veel mee te nemen? kies dan zeker voor een shopper. In deze handige tas kan je bijna alles kwijt terwijl hij toch hip en trendy is. Franklin vertaalcomputer Computers. Konica Minolta computers.
domotelec.fr
Nederlands Pools vertalen TRANSLATOR.EU.
nederlands arabisch vertalen. nederlands bulgaars vertalen. nederlands catalaans vertalen. nederlands chinees vertalen. nederlands deens vertalen. nederlands duits vertalen. nederlands ekraïens vertalen. nederlands engels vertalen. nederlands esperanto vertalen. nederlands estland vertalen. nederlands fins vertalen. nederlands frans vertalen. nederlands grieks vertalen. nederlands haïtiaanscreools vertalen.
Lening berekenen
Links voor het leren van Engels Talennet Engels.
Bekijk alle vacatures. Links voor het leren van Engels. Zelfstudiecursussen met begeleiding. Taalcursussen op DVD-ROM en CD-ROM. Cursus Engels op CD-ROM en DVD-ROM. Universiteiten en hogescholen. Tolken en vertalen. Ethnologue over het Engels. Wikipedia over het Engels. Omniglot over het Engels.
Sea
Portable vertaal computer, vertaald gesproken taal en leest voor.
Het apparaat van de Japanse elektronicafabrikant zal ongeveer even groot zijn als een pda en kan gesproken tekst van het Japans naar het Engels vertalen en omgekeerd. Het systeem, dat binnen enkele maanden in Japan geïntroduceerd zal worden, bestaat uit drie onderdelen: de spraakherkenningssoftware, vertaalsoftware en een module die tekst kan voorlezen.
vertaalcomputer Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van vertaalcomputer" in Engels. Zoek vertaalcomputer in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen Synoniemen. Ze hebben onze universele vertaalcomputer in beslag genomen. The universal translator's' been confiscated. Ze hebben onze universele vertaalcomputer in beslag genomen. The universal translator has been confiscated.
vertaalcomputer Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vertaalcomputer DE vertaalcomputer ES vertaalcomputer FR. Vertalingen vertaalcomputer NLEN. We hebben geen vertalingen voor vertaalcomputer in Nederlands Engels.
Online vertalen vertaalcomputers.
Biedt gratis vertalingen aan. Hier kunt u woorden, vertaalzinnen en pagina's' van websites vertalen van / naar: Engels, Chinees eenvoudig, Chinees traditioneel, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Grieks, Portugees Russisch en Spaans. Een vertaalmachine voor het vertalen van woorden, websites en teksten.
Vertaalcomputer.
Esperanto als tussentaal voor vertaalcomputers Digibron.nl.
Hij zit in het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Toepassing van het Esperanto in de Wetenschap ANSE. Verder beheerst de ingenieur het Frans, Duits en Engels. Daarnaast heeft hij veel aan programmeerwerk gedaan en is bedreven in enkele computertalen.
Forum: sprekende vertaal computer Camping-Frankrijk.nl.
Vorig jaar hebben wij ook ivm de uitwisseling/school zoon een Italiaanse in huis gehad. Toen zou zou z'on' computer wel van pas zijn gekomen. Zij sprak nagenoeg geen Engels. Maar met een Italiaans vakantie woordenboek hebben we het aardig kunnen redden.
Vertaalcomputers Translators voor 80 Talen Talendomein.
Een handige lichtgewicht vertaalcomputer voor het vertalen van Engels, Nederlands, Duits, Spaans Italiaans, Frans, Pools, Turks, Noors, Grieks en 8 EXTRA Talen. Offline vertalen in 15 talen. Ideaal voor reizigers! Vasco MINI Pocket Vertaler met Spraak 41 talen. Mini draagbare vertaalcomputer.

Contacteer ons