Op zoek naar engels vertaalmachine?

engels vertaalmachine
vertaalmachine nederlands-duits vertalen Numix.
Ik ben op zoek naar een vertaalmachine welke stukken tekst vertaald van. nederlands naar duits of engels. ja ik ook! ja ik ook maar niets dat hele teksten kan vertalen! 01-04-2006 1021: vertaalmachine ned-duits. Waar vind ik een goeie vertaalmachine voor nederlands naar duits?
TEST: is de nieuwe DeepL Translator de beste vertaalmachine?
TEST: is de nieuwe DeepL Translator de beste vertaalmachine? donderdag 31 augustus 2017. Sinds vorige week hebben de bekende vertaalmachines er een nieuwe concurrent bij: DeepL Translator. Het Duitse DeepL heeft onlangs een gratis online vertaaldienst gelanceerd waarmee ze, naar eigen zeggen, concurrenten als Google, Microsoft en Facebook naar de kroon steken. Vooralsnog ondersteunt DeepL 42 taalcombinaties tussen Duits, Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Pools en Spaans.
Talen Vertalen: tekst vertaalbureau De automatische vertaalmachine is niet perfect!
Een kleine greep uit mijn bevindingen.: Het woord soda moet normaal gesproken vanuit het Engels naar het Nederlands de vertaling frisdrank opleveren. de vertaalmachine geeft als resultaat de chemische soort soda door. Vervelend als je snoepjes met frisdranksmaak na de vertaling in het Nederlands ineens naar de soda uit ieders keukenkastje smaken. Bij het Nederlandse ik gun lijkt het alsof de vertaalmachine het Nederlandse woord niet kent en daarom de Engelse variant gebruikt.
Woorden Een vertalen. handige woord-vertaalmachine voor je huiswerk.
Als je aan het surfen bent en je zoekt naar een product, bijvoorbeeld een Engels boek, een scooter, of muziek, dan kun je hier handig de moeilijke woorden vertalen naar het nederlands! Verder is deze vertaalmachine ook erg handig als je nog op school zit of een opleiding of cursus volgt!
Een overzicht van gratis vertaalmachines.
Het Nederlands is helaas wat ondervertegenwoordigd in de lijst van alle aangeboden talen. Vooralsnog kan Babelfish enkel Engels en Frans vertalen van en naar het Nederlands. Google Translate is ondertussen de bekendste vertaalmachine en biedt onder andere vertalingen Engels-Nederlands en vice versa aan.
Overzicht van de beste online vertaalmachines Webwijzer.
Aantal talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Pools. Deze EU vertaalmachine is gemaakt voor Europese instellingen, om de vertaling van documenten voor de EU-lidstaten te ondersteunen. Je vindt hier betrouwbare vertalingen van juridische, economische, politieke en maatschappelijke termen in alle officiƫle talen van de EU. Geen huis-tuin-en-keukenwoorden dus, maar wel begrippen zoals emissiehandel en intellectueel eigendom. Aantal talen: 24. Lingro is geschikt voor het lezen van webpagina's' in talen die je enigszins beheerst, maar waarbij je af en toe een woordenboek nodig hebt. Na het opgeven van een webadres wordt de pagina opnieuw getoond, waarbij elk woord aanklikbaar is: bij het aanklikken opent er een klein venster met de vertaling. Talen: Engels Nederlands. Spaans Engels, Italiaans Engels en andere talen. Linguee bevat een miljard vertalingen waarin je kunt zoeken naar woorden, zinnen en uitdrukkingen. Het is een handig hulpmiddel bij het vertalen van zinnen: je krijg stukjes tekst te zien waarin je woorden of zin voorkomt.
vertaalmachine vertaling Nederlands-Engels.
Friese taal in vertaalmachine nrit.nl trends, nieuws en kennis op het gebied van leisure, toerisme en hospitality.
Friese taal in vertaalmachine. De Friese taal is de jongste toevoeging aan Google Translate. Vanaf morgen is het mogelijk om in de vertaaldienst teksten in bijvoorbeeld het Nederlands, Engels of Japans te vertalen van en naar het Fries. De afgelopen maanden hebben duizenden Friezen hard gewerkt om de beschikbaarheid van de taal in Google Translate mogelijk te maken.
PC Media Vertaalcomputers en Vertaalmachines voor 52 Talen.
Taalcursussen voor Kinderen. Studieboeken Audio CD. Taalcursussen per taal. Alle 138 talen. Vertaalcomputers / Vertaalmachines. De handige Pocket Vertaalcomputers zijn zeer handzaam, en erg handig voor onderweg, vakantie of zakelijk gebruik. Er zijn vertaalcomputers beschikbaar in 52 Talen met en zonder uitspraak d.m.v. Alle vertaalcomputers vertalen Crosslink" vertalingen zijn mogelijk tussen alle talen. Vertaalcomputers kunnen eenvoudig worden besteld via deze website. De meeste artikelen zijn op voorraad en kunnen binnen 24 uur worden thuisbezorgd. Compleet overzicht beschikbare vertaalcomputers Talendomein.nl. Kies hieronder de taal die u wilt vertalen voor een specifiek overzicht van beschikbare vertaalcomputers. Arabisch vertalen Vertaalcomputer Arabisch Nederlands Arabisch Nederlands. Bengaals vertalen Vertaalcomputer Bengaals Nederlands Bengaals Nederlands. Birmees vertalen Vertaalcomputer Birmees Nederlands Birmees Nederlands. Bulgaars vertalen Vertaalcomputer Bulgaars Nederlands Bulgaars Nederlands. Chinees vertalen Vertaalcomputer Chinees Nederlands Chinees Nederlands. Deens vertalen Vertaalcomputer Deens Nederlands Deens Nederlands. Duits vertalen Vertaalcomputer Duits Nederlands Duits Nederlands.
Vertaler Online zinnen vertalen Engels, Duits, Spaans, Frans en meer.
Vertaalmachines op: Start.slimzoeken.nu.
Zoek een rubriek. Welk woord wil je vertalen? De vertaalsite voor gratis vertalen van o.a. Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Portugees, Frans en meer. Een hele tekst of een website laten vertalen. Vertaling van Teksten en Webpaginas. 2006-2018 Maarten Sprenger / Studio Takken.

Contacteer ons