Resultaten voor Pen scanpen

Pen scanpen
Scanmarker Air Scan it Quickly YouTube.
De Scanmarker Air van Scan it Quickly. Met deze scan pen kun je tot wel 30x sneller teksten verwerken. Haal de pen over de tekst en deze komt automatisch in je computer. Handig voor het maken van samenvattingen en delen uit een tekst halen.
Checking
Een digitale leespen Wat is het en wat kun je ermee?
Zo bespaar je nog meer tijd! Klik op onderstaande iconen om de gratis app te downloaden voor jouw iOS of Android smartphone. Mensen zochten ook op: Digitale leespen Digitale markeerstift Scanmarker Air kopen Leespen voor mensen met dyslexie. Scan it Quickly.
seo
bol.com C-Pen 610D draadloze digitale leespen.
Sluit C610D scanner pen aan op een computer met een USB-kabel en het verschijnt als een externe harde schijf. De C-Pen C610D scanpen bevat een hoge nauwkeurigheid multi-language OCR waarmee quotes en andere tekst gelezen en opgeslagen kan worden. De tekst wordt opgeslagen als tekstbestanden die dan makkelijk wordt overgebracht naar de computer.
gebakken vloertegel
Claro ScanPen Android-apps op Google Play.
De Claro ScanPen app heeft geen toegang tot het internet of een referentiemateriaal, zoals woordenboek of thesaurus, nodig en is dus perfect geschikt om te gebruiken bij examens en testen voor de hulp aan studenten die niet zo goed teksten kunnen lezen bijvoorbeeld studenten met dyslexie en om naar de examenvragen en informatie hierover te luisteren.
VALSGELD DETECTIEPEN SAFESCAN 30 GRIJS.
Bereikbaar op werkdagen tussen 800: 1800.: Contact Bestellen en levering Annuleren Betalen Retourneren ruilen Account Zakelijk account. Alle prijzen op de website zijn exc. Klantenservice Algemene voorwaarden Veilig bestellen. Vul bovenstaande code hieronder in: Klik hier om een nieuwe code te genereren.
bol.com Scanmarker Air Wit.
De Scanmarker is een digitale markerpen, waarmee u geprinte tekst uit bijvoorbeeld een boek per regel kunt scannen naar uw computer, zonder dat u zelf hoeft te typen. Ideaal voor het maken van samenvattingen! Deze scan pen wordt aangesloten door middel van een usb-kabel.
Scanmarker Air scan pen Scanners Marktplaats.nl.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Terug Computers en Software. Scanmarker Air scan pen. 2x Scanmarker Air. LXE MX2 Open Air Handheld Wireless Barcode Scanner. Antiek en Kunst. Audio, Tv en Foto. Caravans en Kamperen.
Iris scanner kopen Vanden Borre.
IRIS IRISNOTES 3 DIGITAL NOTE TAKER USB POWERED. IRIS IRISNOTES AIR 3 DIGITAL NOTE TAKER BLUETOOTH. IRIS IRISPEN AIR 7 PEN SCANNER BATTERY LI-ION BLUETOOTH. IRIS IRISPEN EXECUTIVE 7 PEN SCANNER USB POWERED. IRIS IRISSCAN EXECUTIVE 4 USB POWERED 8 PPM DUPLEX.
De IRISPen Executive 7 is een scannerpen met volledige tekstherkenningsfunctionaliteit. De pen werkt net als een markeerpen!
De bijgeleverde software bevat ook een geïntegreerde vertaalfunctie naar meer dan 40 talen. Selecteer gewoon de taal waarnaar u wilt vertalen, ga met de pen over uw papieren document heen en de vertaling verschijnt binnen enkele seconden op de plek waar de cursor knippert.
Scanpen verboden in griffie Antwerpen Het Nieuwsblad.
03/02/2012 om 0300: door blg Print Corrigeer. ANTWERPEN Advocaten die passages uit een vonnis of een dossier willen kopiëren op de griffie in de Antwerpse rechtbank moeten voortaan weer de ouderwetse pen en papier boven halen. Het gebruik van een scanpen of handscanner is er voortaan verboden.
Deze draagbare scanpen werkt draadloos Gadgets Data News.
De IRISPen Air 7 is dan ook de eerste draadloze scanpen van I.R.I.S, mét mobiele ondersteuning voor iOS en Android via een gratis IRISPen app. Daarnaast blijft de pen ook compatibel met MacOS X en Windows. In programma's' zoals Microsoft Word werkt de pen als een toetsenbord-emulator, zodat je direct tekst kunt inscannen in de meeste applicaties.

Contacteer ons