Zoeken naar vertaalmachine

vertaalmachine
vertaalmachine Hof/Haan.
Over de onmogelijkheid van een vertaalmachine is veel gezegd en geschreven. Zelf heb ik altijd tot de sceptici behoord. Ik herinner me nog heel goed hoe Philipstopman Cor Boonstra in een interview verklaarde dat we binnen enkele jaren een apparaat konden verwachten dat zelfstandig teksten in keurig Nederlands zou kunnen vertalen.
netherlands
Kunnen we rekenen op de vertaalmachine? Interlingua Taaltrainingen.
Alleen: hoe weet de gebruiker van zon vertaalmachine of de vertaling klopt als hij de taal niet kent? En hoe kunt u er zeker van zijn dat de brief of de wervende tekst op de website ook de juiste toon treft?
hbo nederland
Taalcentrum-VU Vertaalsoftware versus vertaalmachine: de verschillen.
Eventuele contextfouten worden daardoor niet uit een vertaling gehaald. Met als gevolg een vertaling van lagere kwaliteit. Gebruik je vertaalsoftware of een vertaalmachine? Wil je snel even een woord opzoeken in een andere taal, dan kun je gerust een vertaalmachine gebruiken.
nederlands vertalen naar duits
Vertaalmachine.
2 november 2015 door Patrick Wat maakt een menselijke vertaler beter dan een vertaalmachine? Benieuwd wat een menselijke vertaler beter maakt dan een vertaalmachine? Vertaalmachines zoals Google Translate en andere professionele software gaan uit van de letterlijke vertaling van woorden, ze hebben grote moeite om de semantiek van een zin te begrijpen en de vertaling daarop aan te passen.
bosch
Computervertaling Wikipedia.
De geschiedenis van automatisch vertalen gaat terug tot de jaren 40, toen het een van de eerste gedroomde toepassingen van de elektronische computer was. In de jaren 50 werden enkele demonstratieprogramma's' gebouwd, maar met de destijds gebruikte technieken lukte het niet een robuust systeem te bouwen.
hbo nederland
bol.com De vertaalmachine, Hans Bax 9789082333602 Boeken.
De vertaalmachine 1e druk is een boek van Hans Bax uitgegeven bij le Detail. De Vertaalmachine gaat over de controverse tussen Rusland en het Westen, speciaal Nederland. Het is geen zwart-wit tegenstelling. Dat zou de zaken veel gemakkelijker maken: zij zijn slecht en wij zijn goed, of omgekeerd.
Vertaalmachine voor wat grotere stukken tekst? Bokt.nl.
Berichten: 1162 Geregistreerd: 19-11-04 Woonplaats: deurningen. Vertaalmachine voor wat grotere stukken tekst? Geplaatst door de TopicStarter: 12-11-06 1922.: Wie heeft er een goeie vertaalmachine voor wat grotere stukken tekst? Berichten: 2011 Geregistreerd: 06-01-05 Woonplaats: Assen. Re: Vertaalmachine voor wat grotere stukken tekst?
Vertaalmachine: vertaling Nederlands Duits.
Home Woordenboeken Nederlands/Duits Zoek: vertaalmachine. Nederlandse en Duitse zoekresultaten voor: vertaalmachine. Nederlands naar Duits: Meer gegevens. Het woord vertaalmachine is bekend in onze database, echter hebben wij hiervoor nog geen vertaling van nederlands naar duits. Uitgebreide vertaling voor vertaalmachine Nederlands in het Duits.
Google Translate.
Vertaalmachine.
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine. Wij zijn een Nederlands initiatief om snel zinnen te kunnen vertalen. Onze gloednieuwe en geupdate vertaalmachine biedt jou de allersnelste vertaalervaring op je computer, tablet of smartphone. Onze website wordt gehost in Nederland, en dat betekent dat alle gegevens in Nederland blijven.

Contacteer ons