Resultaten voor vertaalmachine

vertaalmachine
Een overzicht van gratis vertaalmachines op Internet.
Vertaalmachines op het web. Babelfish, misschien wel de oudste en meest bekende vertaalmachine. Nederlands is helaas wat ondervertegenwoordigd in de lijst van talen die u kunt kiezen. Vooralsnog kan Babelfish alleen Engels en Frans vertalen van en naar het Nederlands.
netherlands
Google Translate.
Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.
nederlands vertalen naar duits
Woorden vertalen.
vaatwasser
Gebarentaal vertalen met behulp van een vertaalmachine.
Redigeren van teksten. Home Vertaalnieuws Gebarentaal vertalen met behulp van een vertaalmachine. Gebarentaal vertalen met behulp van een vertaalmachine. maandag 19 februari 2018. Een vertaling verzorgen van Nederlands naar Frans? Een tekst in Latijn vertalen naar Esperanto? Dat wordt al moeilijker.
maran yachtcharter
Vertaalmachine.
hbo nederland
TEST: is de nieuwe DeepL Translator de beste vertaalmachine?
Een mooi technisch verhaal, maar we willen dit weleens in de praktijk zien natuurlijk. Op de website laat DeepL deze grafiek zien, waarin we aflezen dat hun eigen vertaalmachine als beste uit de test komt volgens de beoordelingen van professionele vertalers.
Vertaalmachine VERTAAL JOUW TEKST HIER!
Maar degene die de ontwikkelingen in de gaten houdt merkt dat de vertaalmachine zich in een razendsnelle tempo aan het ontwikkelen is. De vertaalmachine begon als een handig digitaal woordenboek, maar wel eentje waarbij je zelf een keuze moet maken tussen allerlei verschillende synoniemen die er voor een woord bestaan, terwijl er aan grammatica regels geen aandacht werd besteed, zodat de meest vreemde zinnen ontstaan in een dergelijke vertaalmachine.
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Vertaalmachines Webwijzer.
DeepL kan verassend goede resultaten produceren, en vertaalt Nederlandse teksten naar, of uit het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Pools. Aantal talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Pools. Deze EU vertaalmachine is gemaakt voor Europese instituties, om de vertaling van documenten voor de EU-lidstaten te ondersteunen.
Vertaal Nederlands naar het Haags.
Vetaal Neidâhlans naah ut Haags. Naar Haags vertalen Hoe is deze Haagse Vertaalmachine tot stand gekomen? Ter ere van de onthulling van het Haagse Harry-standbeeld op de Grote Markt in Den Haag hebben wij webdevelopers een zesde taalkeuze toegevoegd aan DenHaag.com: het Haagse dialect.

Contacteer ons