Resultaten voor vertaalmachine

vertaalmachine
Woorden vertalen.
hbo nederland
Vertaalmachine Liesbeth Koenen.
Misschien was de automatische vertaalmachine, die ons al sinds 1945 steeds opnieuw binnen vijf jaar beloofd wordt, nu dan toch een feit. Dat valt nog te bezien. Ik kon niet meer vinden dan dat de vrouw duidelijk had gemaakt dat ze wilde persen.
netherlands
Sigmo: kleine vertaalmachine met iPhone-app.
iCulture Nieuws Accessoires Sigmo: kleine vertaalmachine met iPhone-app. Sigmo: kleine vertaalmachine met iPhone-app. De Sigmo is een kleine vertaalcomputer die met je iPhone verbindt. Hij kan 8 uur onafgebroken vertalen. Bastiaan Vroegop 26 augustus 2013, 1705.: whatsapp facebook twitter telegram.
seo google
Taalcentrum-VU Vertaalsoftware versus vertaalmachine: de verschillen.
Eventuele contextfouten worden daardoor niet uit een vertaling gehaald. Met als gevolg een vertaling van lagere kwaliteit. Gebruik je vertaalsoftware of een vertaalmachine? Wil je snel even een woord opzoeken in een andere taal, dan kun je gerust een vertaalmachine gebruiken.
zoekmachine optimalisatie rotterdam
Doorgelicht: Vertaalmachines Vertaalbureau Perfect Blog.
Babelfish en Systran doen ook nog een goede poging, Intertran maakt er regelrechte cabaret van. Kan heel leuk zijn, maar niet als je er een contract op wil baseren of je website ermee wil gaan vertalen. Google translate blijkt dus op dit moment de beste vertaalmachine te zijn.
stelvoeten
Computervertaling Wikipedia.
De geschiedenis van automatisch vertalen gaat terug tot de jaren 40, toen het een van de eerste gedroomde toepassingen van de elektronische computer was. In de jaren 50 werden enkele demonstratieprogramma's' gebouwd, maar met de destijds gebruikte technieken lukte het niet een robuust systeem te bouwen.
AVG Remover
Nieuws: Nieuwe-online-vertaalmachine-DeepL-is-gelanceerd, Amstelveen.
Over de site. Nieuwe online vertaalmachine DeepL is gelanceerd. Tech reuzen Google, Microsoft en Facebook passen allemaal de lessen van machinaal leren toe op vertalen, maar een klein bedrijf genaamd DeepL heeft ze allemaal overtroffen en de lat voor het veld verhoogd.
nederlands vertalen naar duits
Wij willen een vertaalmachine De Nieuwe Reporter.
Google, een bedrijf dat, dacht ik, echt niet op een cent hoeft te kijken, maakt nog steeds ronduit belabberde vertalingen van het Arabisch naar het Engels, zo slecht dat Googles beschrijving van het ontwikkelstadium als bèta-versie veel te veel eer is. Googles vertaalmachine weet niet eens dat Arabieren het bijvoeglijk naamwoord achter het zelfstandig naamwoord plaatsen zodat het Arabische het huis het mooie house beautiful wordt.
nederlandse
de vertaalmachine Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van de" vertaalmachine" in Engels. We spreken u toe via de vertaalmachine boven uw hoofd. We are speaking to you through the translating device above your head. above your head." Probeer de vertaalmachine nog's. Try the translator again. Ik vertrouw te veel op de vertaalmachine.
dynamo
Dreuzels.com: Waar de magie blijft leven.
Alle Harry Pottertermen zijn in deze database opgenomen en zou je dus moeten kunnen vertalen. Tip: De meeste namen in de vertaalmachine staan op gehele namen. Zo zal de vertaalmachine bijvoorbeeld Albus Perkamentus niet vinden maar wel Albus Parcival Wolfram Bertus.
Vertaal Nederlands naar het Haags.
Vetaal Neidâhlans naah ut Haags. Naar Haags vertalen Hoe is deze Haagse Vertaalmachine tot stand gekomen? Ter ere van de onthulling van het Haagse Harry-standbeeld op de Grote Markt in Den Haag hebben wij webdevelopers een zesde taalkeuze toegevoegd aan DenHaag.com: het Haagse dialect.

Contacteer ons