Meer resultaten voor vertaal apparaat

vertaal apparaat
Vertaal Nederlands naar het Haags.
Nog steeds kun je op DenHaag.com in het Haags lezen wat voor leuks er deze week weer te doen is in de stad! Speciale dank aan Den Haag Marketing en aan Robert-Jan Rueb Sjaak Bral voor de spellingscontrole en support op deze Haagse vertaling.
2017
apparaat Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: apparaat DE apparaat ES apparaat FR. Definities op Encyclo.nl: Apparaat 9x. Vertalingen apparaat NLEN. 1 kleine machine die iets nuttigs kan doen appliance, device, machinery.
e-sigaret
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Incassobureau
Travis the Translator slecht taalbarrières met een bijzonder apparaat Emerce.
We merken ook dat er interesse vanuit vliegvelden is om een soort leensysteem op te zetten, waarbij reizigers het apparaat enkele dagen tot weken kunnen gebruiken voor een huurprijs per dag. Bovendien doneren we tweehonderdvijftig vertaalapparaten via Open Learning Exchange aan vluchtelingen.
Mediamarkt
Apparaat in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Engels Vertaal apparaat. Vertaal apparaat van Nederlands naar Engels. Nederlands naar Engels: Meer gegevens. apparatus; device; appliance; machine. apparaat device, apparatus. apparaat set, instrument, means, tool, agent, gadget, implement, utensil. Uitgebreide vertaling voor apparaat Nederlands in het Engels.
overhemd laten bedrukken
Beademing Intensive Care.
Kerntaken zijn naast topklinische en topreferente patiëntenzorg wetenschappelijk onderzoek en onderwijs/opleiding. 2019 Maastricht UMC Disclaimer Privacyverklaring Gerealiseerd door Betawerk met Drupal CMS. Vertaal deze pagina. Maastricht UMC offers Google Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language.
Travis Touch vertaal-apparaat Breekpunt.nl: Breekpunt.nl.
Travis bestaat ongeveer anderhalf jaar en heeft eerder al met veel succes onder de naam Travis de Tolk een vertaalapparaat op de markt gebracht. In de hele wereld lijkt er vraag naar het Rotterdamse vertaalapparaat, want van Andorra tot Zwitserland, het apparaat is in meer dan 120 landen in gebruik.
bol.com Vertalen wat er staat, Arthur Langeveld 9789045008851 Boeken.
Dit pleidooi voor een professionalisering van het vertalen zal iedereen kunnen onderschrijven die bijvoorbeeld wel eens geworsteld heeft met een volstrekt onbegrijpelijke, want door een Japanner uit het Japans vertaalde, handleiding voor een elektrisch apparaat. Voor een lezer is het van essentieel belang dat niet alleen een vertaalde handleiding voor een elektrisch apparaat, maar ook zijn favoriete vertaalde roman goed leesbaar is. Waarom is vertalen zo moeilijk?
BCC Altijd de beste prijs met de BCC prijsgarantie. BCC.
Koelkast Hoge koelkast, Tafelmodel koelkast, Mini koelkast. Vriezer Vrieskast, Tafelmodel vrieskast, Mini vriezer. Vaatwasser Vrijstaande vaatwasser, Compacte vaatwasser, Half geintegreerde vaatwasser. Fornuis en kookplaat Gasfornuis, Inductie fornuis, Keramisch fornuis. Magnetron en oven Combimagnetron, Magnetron, Inbouw magnetron. Koffiezetapparaat Filter koffiezetapparaat, Senseo apparaat, Espressomachine.
Nieuwe oortjes kunnen realtime gesprekken vertalen metronieuws.nl.
Wie vanaf 25 mei direct reserveert, is 115 tot 160 euro kwijt. Wacht je totdat het apparaat overal te verkrijgen is, dan betaal je tussen de 220 en 265 euro voor the Pilot. Maar dan heb je ook werkende techniek, zoals in het onderstaande filmpje te zien is.
Van spraak naar tekst: vijf transcriptie-apps getest.
Nadat je op de stopknop hebt gedrukt krijg je binnen een paar seconden het resultaat te zien. Dat resultaat is op het eerste gezicht niet mis, mits je duidelijk spreekt en niet te snel. Actieve Stem kan uitgeschreven tekst vervolgens hardop teruglezen, vertalen en versturen via WhatsApp, E-mail, sms en Twitter.

Contacteer ons