Zoeken naar vertaal apparaat

vertaal apparaat
Travis the Translator slecht taalbarrières met een bijzonder apparaat Emerce.
We merken ook dat er interesse vanuit vliegvelden is om een soort leensysteem op te zetten, waarbij reizigers het apparaat enkele dagen tot weken kunnen gebruiken voor een huurprijs per dag. Bovendien doneren we tweehonderdvijftig vertaalapparaten via Open Learning Exchange aan vluchtelingen.
smeg
Dit apparaat kan in een handomdraai Engels, Japans en Chinees vertalen.
Ga naar Business Insider Japan. Ga naar Business Insider España. Ga naar Business Insider South Africa. Zoekvenster openen / sluiten Zoeken: Zoekopdracht verzenden. Dit apparaat kan in een handomdraai Engels, Japans en Chinees vertalen. Business Insider Nederland 13 Feb 2017 3383.
turkije
Oerd en Hôn VVVAmeland.
Ook de velduil broedt er en het lamsoor is er aan het eind van de zomer talrijk. De plant zet grote delen van het gebied in een paarse gloed. Buiten het broedseizoen zijn er veel vogels die hun heil proberen te vinden op het Wad.
ontruiming woning
Nederlands vertaalapparaat is international succes Apparata.
Travis is een los apparaat en geen mobiele app. Daarmee weet het apparaat zich te onderscheiden van mobiele vertaal-apps zoals Google Translate. Het apparaat maakt gebruik van verschillende vertaalsoftware: van grote partijen als Google en Microsoft, tot die van lokale partijen.
Bureaustoel
Vertalen VERTAAL UW TEKST HIER!
De vertaler moet meestal aangeven wat het goede woord is. Een tweede groot probleem bij vertaal programmas zijn de grammaticaregels, die per taal nogal verschillend kunnen zijn en daaruit vloeit, naast andere fouten, vaak een verkeerde volgorde van de woorden voort of een verkeerde verbuiging van werkwoorden.
Google Translate.
TEST: is de nieuwe DeepL Translator de beste vertaalmachine?
Normaliter worden deze neurale netwerken gebruikt om plaatjes te kunnen herkennen, maar volgens DeepL krijg je ook bij vertalen betere resultaten. Als je zelf af en toe een woord wil vertalen met behulp van het internet ben je vast weleens de vertaalzoekmachine Linguee tegengekomen.
Beademing Intensive Care.
Kerntaken zijn naast topklinische en topreferente patiëntenzorg wetenschappelijk onderzoek en onderwijs/opleiding. 2018 Maastricht UMC Disclaimer Gerealiseerd door Betawerk met Drupal CMS. Vertaal deze pagina. Maastricht UMC offers Google Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language.
Tekst in een andere taal vertalen Office-ondersteuning.
Klik onder Talen kiezen voor documentvertalingen bij Vertalen uit en Vertalen in op de gewenste talen en klik op OK. Een document of bericht vertalen. Klik op het tabblad Controleren in de groep Taal op Vertalen. Klik op Document vertalen Bericht vertalen in Outlook.
Vertaal Nederlands naar het Haags.
Nog steeds kun je op DenHaag.com in het Haags lezen wat voor leuks er deze week weer te doen is in de stad! Speciale dank aan Den Haag Marketing en aan Robert-Jan Rueb Sjaak Bral voor de spellingscontrole en support op deze Haagse vertaling.
Automatisch vertalen NEMO Kennislink.
automatisch vertalen 9. Wie wel eens een computervertaling heeft gezien, weet dat je automatische vertaalsystemen voorlopig nog maar beter niet kunt gebruiken voor je Franse opstel. Hoe komt het dat computers nog niet zo goed kunnen vertalen als professionele vertalers?

Contacteer ons