Resultaten voor vertaal apparaat

vertaal apparaat
Thebe zet vertaalapparaat in voor betere communicatie ICThealth.
Thebe, leverancier van wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West en Midden-Brabant, zet een vertaalapparaat in om patiënten die een andere taal spreken of het Nederlands niet goed beheersen beter te kunnen helpen. Het gaat om Travis, een apparaat waarmee zinnen vertaald kunnen worden in 100 verschillende talen.
Travis Touch Translator Vertaalapparaat Vertaler voor 155 talen! TALENDOMEIN.
Nu met ingesloten eSIM, voor probleemloos online vertalen. Travis is een stand-alone vertaal apparaat dat telefoonvrije vertaling biedt, wat betekent dat de interface eenvoudiger is en er minder afleiding is, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.
Deze vertaalgadget laat je vloeiend 80 talen spreken Sprout.
Medeoprichter en ceo Lennart van der Ziel 28 legt uit dat er slechts één druk op de knop voor nodig is om het apparaat tachtig gesproken talen te laten vertalen. Twintig daarvan werken zelfs in offline modus, waardoor je dus geen internetverbinding nodig hebt.
Dit apparaat kan in een handomdraai Engels, Japans en Chinees vertalen. Dit apparaat kan in een handomdraai Engels, Japans en Chinees vertalen.
Ga naar Business Insider South Africa. Zoekvenster openen / sluiten Zoeken: Zoekopdracht verzenden. Home Videos Dit apparaat kan in een handomdraai Engels, Japans en Chinees vertalen. Dit apparaat kan in een handomdraai Engels, Japans en Chinees vertalen. Business Insider Nederland 13 Feb 2017.
Travis: handig vertaalapparaat voor in de spreekkamer ZorgenZ.
Travis kiest in elke taalcombinatie voor de beste vertaalsoftware: van grote partijen als Google en Microsoft, tot die van lokale partijen. Er wordt nu al geschakeld tussen 16 verschillende vormen van vertaalsoftware door middel van kunstmatige intelligentie, wat het een slim apparaat maakt.
vertaalmachine nederlands engels vertaalmachine engels nederlands vertaal apparaat.
Vergeet het geknoei met je telefoon en ingewikkelde apps. Travis is een stand-alone vertaal apparaat dat telefoonvrije vertaling biedt, wat betekent dat de interface eenvoudiger is en er minder afleiding is, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.
Google Translate.
Huishoudelijke apparaten en witgoed Zanussi. laundry-icon-electrolux. cooking-icon-electrolux. dishwashing-icon-electrolux. cooling-icon-electrolux. accessories-icon-electrolux. electrolux-get-in-touc
Zanussi gebruikt cookies en andere tracking" methoden, zoals Google Analytics, Facebook Pixels en ClickTale, om onze website te optimaliseren en u beter van dienst te kunnen zijn met promotionele en marketingactiviteiten. We gebruiken content van derden, zoals YouTube, om u van relevante informatie te voorzien.
Vertaalapparaat Travis lost taalbarrieres in de zorg op 24 Uurs Zorgloket.
De eerste taal die de stichting digitaliseert is het Tigrinya, een taal die door Ethiopiërs en Eritreeërs gesproken wordt en nu vooral een taalbarrière voor noodhulp is. Travis Touch is een apparaat dat meer dan 100 talen kan verstaan, vertalen en/of spreken.
Vertaalmachine Nederlands Pools, snel Nederlands naar Pools vertalen.
Type hier de tekst die u wilt vertalen naar het Pools. Hier verschijnt automatisch de Poolse vertaling. Let op: Deze website garandeert niet dat de vertaling 100% correct is. De vertaling betreft een geautomatiseerde vertaling waaraan je geen rechten kunt ontlenen.
Nederlands vertaalapparaat is international succes Apparata.
Travis is een los apparaat en geen mobiele app. Daarmee weet het apparaat zich te onderscheiden van mobiele vertaal-apps zoals Google Translate. Het apparaat maakt gebruik van verschillende vertaalsoftware: van grote partijen als Google en Microsoft, tot die van lokale partijen.

Contacteer ons