Resultaten voor vertaal apparaat

vertaal apparaat
apparaat Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: apparaat DE apparaat ES apparaat FR. Definities op Encyclo.nl: Apparaat 9x. Vertalingen apparaat NLEN. 1 kleine machine die iets nuttigs kan doen appliance, device, machinery.
taxi breda
Science of fictie: vertaal-apparaat 7Days dé weekkrant voor jongeren.
Een bekender voorbeeld is de vertaler uit de serie Star Trek, waarmee volken van verschillende planeten met elkaar kunnen praten. Apparaten die je helpen met buitenaardse wezens te praten bestaan natuurlijk nog niet echt. We hebben nog geen aliens gevonden, dus we kunnen ook niet weten wat voor taal ze gebruiken. Het vertalen van aardse talen gaat al wel heel aardig.
tankpas zzp
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS. Home Tips Android. Ben je scholier of zit je in het buitenland? Dan komt een vertaal-app vast van pas. In dit artikel bespreken we de vijf beste vertaal apps voor Android en iOS.
Rank
Rotterdams vertaalapparaat laat je 80 talen spreken en begrijpen Verkeersbureaus.info.
Travis de Tolk is een apparaat dat 80 talen kan verstaan, vertalen en spreken. Het team achter Travis afkomstig van drie continenten is gek op reizen en elk teamlid wilde, eenmaal op reis, altijd al in de lokale taal kunnen communiceren.
Prym haaknaalden
Video: de nieuwe vertaal-oordoppen van Google Bright.
De Pixel Buds vertalen onder meer ook naar het Nederlands, hoewel de gadget hier nog niet officieel verkrijgbaar zal zijn. Ook ondersteunen de oordoppen Google Assistant. Net als Apple's' AirPods gaan de Pixel Buds vijf uur mee op een volle lading.
vertalen van duits naar nederlands
Vertaal Nederlands naar het Haags.
Nog steeds kun je op DenHaag.com in het Haags lezen wat voor leuks er deze week weer te doen is in de stad! Speciale dank aan Den Haag Marketing en aan Robert-Jan Rueb Sjaak Bral voor de spellingscontrole en support op deze Haagse vertaling.
add
Travis introduceert een stem-vertaalapparaat werkend met artificial intelligence Dutch IT-channel.
Al onze ontwerpbeslissingen voor Travis zijn gericht geweest op één doel: de optimale face-to-face interactie tussen mensen. Door one-touch verlies je geen oogcontact en door de versterkte speaker en noise-cancelling microfoon kan je het apparaat op tafel leggen in plaats van het te moeten bewegen tussen jouw gezicht en dat van je gesprekspartner.
e
Beademing Intensive Care.
Kerntaken zijn naast topklinische en topreferente patiëntenzorg wetenschappelijk onderzoek en onderwijs/opleiding. 2019 Maastricht UMC Disclaimer Privacyverklaring Gerealiseerd door Betawerk met Drupal CMS. Vertaal deze pagina. Maastricht UMC offers Google Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language.
koelkast
Nederlandse uitvinding Travis de Tolk: Met een computer vertalen is moeilijker dan gedacht RTL Nieuws.
Een apparaat waarmee je live kunt vertalen. Er zijn inmiddels flink wat apps die kunnen vertalen, toch is er nog geen enkele die het foutloos doet. Veel" bedrijven zijn hier al jaren mee bezig, zegt RTL Nieuws techjournalist Bram van Dijk.
mok bedrukken
De vijf beste vertaal-apps uit de LL-test Vertaalbureau LL.
Deze app kan ook 52 talen offline vertalen. Een van de voordelen van de app is dat deze vertalingen biedt binnen elke Android-applicatie die je gebruikt. Als je bijvoorbeeld WhatsApp gebruikt, kun je de gewenste tekst kopiëren en laten vertalen.
definitief energielabel aanvragen
BCC Altijd de beste prijs met de BCC prijsgarantie. BCC.
Koelkast Hoge koelkast, Tafelmodel koelkast, Mini koelkast. Vriezer Vrieskast, Tafelmodel vrieskast, Mini vriezer. Vaatwasser Vrijstaande vaatwasser, Compacte vaatwasser, Half geintegreerde vaatwasser. Fornuis en kookplaat Gasfornuis, Inductie fornuis, Keramisch fornuis. Magnetron en oven Combimagnetron, Magnetron, Inbouw magnetron. Koffiezetapparaat Filter koffiezetapparaat, Senseo apparaat, Espressomachine.

Contacteer ons