Resultaten voor Sprekende Vertaalcomputer

Sprekende Vertaalcomputer
Franklin EST-5014 Sprekende Vertaalcomputer 14 Talen Talendomein.nl.
Vasco Premium Traveler Sprekende vertaalcomputer 29 Talen. Overzicht vertaalcomputers per taal. Met de Franklin EST-5014 kunt u crosslink vertalen vanuit het Nederlands en naar het Nederlands in alle bovenstaande 14 talen. Ook is het mogelijk tussen de diverse talen te vertalen.
Getreuer Makelaardij
Comet Trano T-33 Sprekende Vertaalcomputer Uitbreidbaar naar 80 talen Talendomein.nl.
Comet Trano T-33 Sprekende vertaalcomputer. Uitbreidbaar naar 80 talen. Doorbraak in de technologie tekstvertaling! De T-33 Translator is een revolutionaire, zeer uitgebreide, sprekende vertaalcomputer voor het vertalen van woorden en volledige zinnen in het Engels Nederlands Engels en is uit te breiden met 80 andere talen, d.m.v.
taxi-arnhem-veluwe.nl
Kerstcadeautje: sprekende Vertaalcomputer Wereldfietser Forum.
Re: Kerstcadeautje: sprekende Vertaalcomputer. Bericht door DriesBa wo 30 dec, 2009 1534.: Toon schreef: Ik heb van mijn vriendin voor mijn komende tocht een sprekende vertaalcomputer met 40 talen gekregen, zelfs Tibetaans staat erop. Dat scheelt een hoop woordenboekjes meesleuren.:
SEO checker
Vind vertaalcomputer op Marktplaats.nl.
Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Hexaglot Traveller SC vertaalcomputer. Vertaalcomputer met 6 talen voorzien van smartcard, waardoor diverse talen te installeren zijn. Bij dit exemplaar wordt geleverd: smartcard traveller sc west met 6 talen: nederlands, duits, engels, frans, italiaans en spaans.
Sprekende Vertaalcomputer Cadeaus gadgets kopen BESLIST.be o.a. ballonnen feestkleding.
Deze Sprekende Personenweegschaal van Low Vision Design is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met het aflezen van de waardes op een weegschaal. Een beperkt zicht / slechtziendheid kan hierin een rol spelen, maar het is ook mogelijk dat het. Sprekende Vertaalcomputer Cadeaus gadgets.
Comet Trano T-88 Sprekende vertaalcomputer Uitbreidbaar naar 80 Talen Talendomein.nl.
De T-88 Translator Voorheen model Comet Trano T-22 is een revolutionaire, zeer uitgebreide, sprekende vertaalcomputer voor het vertalen van woorden en volledige zinnen in het Engels Nederlands Engels en is uit te breiden met 80 andere talen, d.m.v. een aanvullende SD kaart.
Nieuw binnen: Sprekende vertaalcomputer. Talendomein Taalcursussen voor 146 talen. Facebook.
Nieuw binnen: Sprekende vertaalcomputer voor 14 talen met kleuren LCD scherm.: Franklin EST-7014 Sprekende Vertaalcomputer 14 Talen. De Franklin EST-7014 Vertaalcomputer met LCD kleurenscherm vertaalt cross-link 14 talen met uitspraakNederlands, Duits, Russisch, Frans, Spaans, Pools, Japans, Italiaans, Engels, Portugees, Chinees Turks en Koreaans vertalen.
Franklin Sprekende vertaalcomputer 17 Talen nodig? PrijsBest.nl.
VMBO schoolboeken 535. Franklin Sprekende vertaalcomputer 17 Talen. Klik op de gerelateerde producten als de afbeelding in de buurt komt van wat u zoekt. Van Dale woordenboek Zweeds-Nederlands. De kleine Frans voor Dummies. Van Dale Dikke woordenboek. English for High-Flyers.

Contacteer ons