Op zoek naar vertaalcomputer?

vertaalcomputer
handelexpert.com.
Sigmo: pratend vertaalcomputertje spreekt 25 talen.
Sigmo: pratend vertaalcomputertje spreekt 25 talen. Het is prachtig om een nieuwe taal te leren maar het kost erg veel tijd, niet iedereen is er goed in en het is ook wat overdreven om een taal helemaal te leren als je hem alleen maar gebruikt op vakantie en het geen wereldtaal betreft. De Sigmo is een mini-vertaalcomputer die je spraak herkent en meteen vertaalt in 24 talen.
Gezocht! handleiding van Trinvo TR01 vertaalcomputer Off topic Sat4all Alles over Satelliet TV, Ziggo en Telenet!
handleiding van Trinvo TR01 vertaalcomputer. Log in om dit te volgen. handleiding van Trinvo TR01 vertaalcomputer. Door Mennowz, 21 oktober 2009 in Off topic. Geplaatst: 21 oktober 2009. ik heb het apparaat heel fijn, maar ik heb de handleiding niet meer.
Hardware Info.
Hardware Info is onderdeel van DPG Media. Onze sites en apps gebruiken cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie onder andere om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren, en deze informatie toevoegen aan bezoekersprofielen.
Vertaalcomputer Studeren 2dehands.be.
Vertaalcomputer Seiko Frans-Engels. Met zijn etui. Features: Seiko TR2300 Fast simple and accurate French to English, English to French translator in a handy size. 13 augustus 2018 0803: Vleteren. Frans, Engels, Nederlands, vertaalcomputer. Zeer handige Franse vertaalcomputer van amper 12 op 8cm groot.
Vertaalcomputers.
Franco levering vanaf 50. Scherpe offertes op maat. Voorwaarden gratis levering. Over Conrad Over Conrad. Conrad Your Sourcing Platform. Conrad Diensten Conrad Diensten. Betaalmogelijkheden Volg ons ook op. Veilig winkelen 2020 Conrad Electronic Benelux Alle rechten voorbehouden. Kies uw land.
Hoe Travis the Translator Google de baas blijft Sprout.
Hij is zwart, handzaam en spreekt 80 talen. Met Travis the Translator lanceert een Rotterdamse startup een vertaalcomputer die in een handomdraai gesproken tekst vertaalt in vlekkeloos Chinees of Bahasa. Maar dat kan toch net zo goed met een app van Google? Het is wat je noemt een wonder van techniek: een gadget ter grootte van een telefoontje uit de tijd dat die nog oerdom waren, glanzend zwart, met een rond kleurenschermpje. Uit het keurige doosje start hij meteen op, en daarna is het een kwestie van twee talen selecteren waarin Travis the Translator bij moet assisteren. Van het Engels naar het Chinees en vice versa, van het Nederlands naar het Bahasa Indonesia of, dichter bij huis, naar het Frans, keuze is er volop.
Nooit meer last van een taalbarrière dankzij deze vertaalcomputer.
Om gelijk de hele wereld over te vliegen met Ili is wat overdreven. De nieuw uit te komen vertaalcomputer is op dit moment 3 talen machtig: Engels, Chinees en Japans. Maar bij gebrek aan kennis van de Aziatische talen is Ili écht een uitkomst.
Vertaalcomputer laat de orkestbak links liggen De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Voor een goedemorgen, twee bier en heeft u een kamer voldoet de vertaalcomputer evenwel prima. Het grootste voordeel van de vertaalcomputer is dat hij zo klein is dat hij makkelijk in een broekzak past en stukken minder ruimte inneemt dan acht Wat Hoe-gidsjes.
Ik, internethistoricus: Rabarber, met Jan van Tienen.
Toen kwam ik deze gebbentweet van Johan Fretz tegen en voelde ik me vagelijk betrapt. Dit artikel over vertalingen stelt dat de perfecte vertaalcomputer eraan komt en valt perfect in het genre big data zorgt voor een heerlijke nieuwe wereld, wacht maar af ik schreef er hier iets over.
Vertaalcomputer 1001 Relatiegeschenken Online.
100x Portable vertaler/omreken/spellen/wereldklok/alarm. 250x Vertaler rekenmachine, klok en kalender relatiegeschenken makkelijk voor op reis. Contact met Regio. De kortste weg. naar onze showroom.: Onder de aandacht. zondag 1 november, 2020. Alle vermelde merknamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de betreffende rechthebbenden.

Contacteer ons