Op zoek naar vertaalmachine spaans?

vertaalmachine spaans
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
Hier komt de vertaalde tekst. Help ons groeien! Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine. Wij zijn een Nederlands initiatief om snel zinnen te kunnen vertalen. Onze gloednieuwe en geupdate vertaalmachine biedt jou de allersnelste vertaalervaring op je computer, tablet of smartphone. Onze website wordt gehost in Nederland, en dat betekent dat alle gegevens in Nederland blijven. Je vertaalde zinnen worden dus niet ergens in het buitenland opgeslagen. Binnenkort hopen we hier meer informatie te plaatsen over hoe vertalen precies werkt. Begonnen in 2011 als het Nederlandse alternatief voor online vertalen. Van eigen bodem en privacy bewust alternatieve vertaalmachine.
Vertaalmachine voor op reis Management Support.
Plannen en organiseren. Het bedrijf Ectaco heeft een vertaalmachine op de markt gebracht die ingesproken Engelse zinnen in het Frans, Duits of Spaans vertaalt én voorleest. Het bedrijf Ectaco heeft een vertaalmachine op de markt gebracht die ingesproken Engelse zinnen vertaalt in het Frans, Duits of Spaans, en de vertaling vervolgens opleest.
Goedkoop tekst vertalen met Google translate? Of toch door een professioneel vertaler? Tekstopdracht.nl.
En voilà, daar verschijnt de vertaling van de door jou opgegeven tekst. Dat klinkt natuurlijk geweldig en ergens is het ook erg knap dat de mensen van Google een vertaalmachine hebben gebouwd die zoveel talen kan omzetten naar een andere taal.
Online vertalen.
Een vertaalmachine op internet kan vaak binnen een seconde een woord voor je vertalen waar je zelf met een woordenboek veel langer over doet. Op internet zijn vele vertaalmachines te vinden, zoals.; Vertalen op woordniveau werkt prima met deze websites.
Deze nieuwe vertaalmachine gaat de strijd aan met Google en Microsoft De Volkskrant. Deel dit artikel.
Kopiëer de link van het artikel. Deze nieuwe vertaalmachine gaat de strijd aan met Google en Microsoft. Nee, de perfecte vertaling geeft DeepL nog niet, maar de automatische vertalingen van deze nieuwe dienst zijn opvallend goed in vergelijking met de bestaande concurrentie. Laurens Verhagen 29 augustus 2017, 1058.: Een enorme en woedende reddingsoperatie. Wie Google Translate aan het werk zet om de woorden an enormous and frantic rescue operation uit een recent artikel van The New York Times in het Nederlands vertalen, krijgt dit als antwoord.
Vertaalkompjotter.nl Vertalen in het Fries, Spaans, Oud-Hollandsch, Smurfs, Brabants en nog veel meer!
Hier kun je je teksten vertalen in het Fries, Spaans, Frans en Zweeds, of iets wat er op lijkt tenminste. Maar je kan ook vertalen in Oudhollandsch, Smurfs, Breezahtaal en nog veel meer! Hoe langer de tekst, des te beter de vertaling!
machine Vertaling Nederlands-Spaans.
de machine v. el equipo m; la herramienta v; la máquina v; el aparato m; el utensilio m; el máquinario m; el instrumento m; el mecanismo m; el aparatos m; el aparejo m. Bronnen: interglot; Download IATE, European Union, 2017.
vertalen spaans nederlands spaans.
Nederlands-Spaans woordenboek Vertalen.nu. Vertaal woorden van Nederlands naar Spaans met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Spaans. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
vertaalmachine nederlands engels autoaccu vertaalmachine spaans.
Nederlandse en Spaanse zoekresultaten voor: vertaalmachine. Nederlands naar Spaans: Meer gegevens. Het woord vertaalmachine is bekend in onze database, echter hebben wij hiervoor nog geen vertaling van nederlands naar spaans. Uitgebreide vertaling voor vertaalmachine Nederlands in het Spaans. prive les spaans.
Google Translate.
De iPhone als vertaalmachine.
Home Aktueel De iPhone als vertaalmachine De iPhone als vertaalmachine. 2 november 2009 Redactie Aktueel, Tech Reacties uitgeschakeld voor De iPhone als vertaalmachine. Er worden dagelijks honderden applicaties voor de iPhone gemaakt. Maar deze is wel heel handig: een vertaalmachine. De Jibbigo vertaler is de nieuwste loot aan de iPhone stam. Het programma kan Engels in Spaans vertalen en omgekeerd.

Contacteer ons