Resultaten voor vertaalmachine spaans

vertaalmachine spaans
Goedkoop tekst vertalen met Google translate? Of toch door een professioneel vertaler? Tekstopdracht.nl.
En voilà, daar verschijnt de vertaling van de door jou opgegeven tekst. Dat klinkt natuurlijk geweldig en ergens is het ook erg knap dat de mensen van Google een vertaalmachine hebben gebouwd die zoveel talen kan omzetten naar een andere taal.
cursus spaans amsterdam
Online vertalen.
Een vertaalmachine op internet kan vaak binnen een seconde een woord voor je vertalen waar je zelf met een woordenboek veel langer over doet. Op internet zijn vele vertaalmachines te vinden, zoals.; Vertalen op woordniveau werkt prima met deze websites.
spaans les 1
SPAANS LEREN Online vertaler.
Spaanse zinnen woorden. Spaanse zinnen vertalen. Vertaalmachine Google, online vertaler. Google Translate is een online vertaler voor het vertalen van woorden, teksten en complete websites van en naar diverse talen, dus ook goed bruikbaar voor vertalingen Nederlands Spaans en andersom.
priveles spaans amsterdam
Vertaalkompjotter.nl Vertalen in het Fries, Spaans, Oud-Hollandsch, Smurfs, Brabants en nog veel meer!
Hier kun je je teksten vertalen in het Fries, Spaans, Frans en Zweeds, of iets wat er op lijkt tenminste. Maar je kan ook vertalen in Oudhollandsch, Smurfs, Breezahtaal en nog veel meer! Hoe langer de tekst, des te beter de vertaling!
cursus spaans amsterdam
machine Vertaling Nederlands-Spaans.
Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
google vertalen engels
vertalen spaans nederlands spaans.
Nederlands-Spaans woordenboek Vertalen.nu. Vertaal woorden van Nederlands naar Spaans met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Spaans. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
conversie optimalisatie bureau
vertaalmachine nederlands engels autoaccu vertaalmachine spaans.
Nederlandse en Spaanse zoekresultaten voor: vertaalmachine. Nederlands naar Spaans: Meer gegevens. Het woord vertaalmachine is bekend in onze database, echter hebben wij hiervoor nog geen vertaling van nederlands naar spaans. Uitgebreide vertaling voor vertaalmachine Nederlands in het Spaans. prive les spaans.
asbestos
Google Translate.
auto verzekeren zonder rijbewijs
Vertaalmachine voor op reis Management Support.
Plannen en organiseren. Het bedrijf Ectaco heeft een vertaalmachine op de markt gebracht die ingesproken Engelse zinnen in het Frans, Duits of Spaans vertaalt én voorleest. Het bedrijf Ectaco heeft een vertaalmachine op de markt gebracht die ingesproken Engelse zinnen vertaalt in het Frans, Duits of Spaans, en de vertaling vervolgens opleest.
schrobmachines
Het eerste apparaatje dat in real time kan vertalen komt eraan VICE.
Het Amerikaanse bedrijf Waverly Labs heeft namelijk een oordopje ontwikkeld waarmee Romaanse talen zoals Frans en Spaans en het Engels ter plekke vertaald kunnen worden. Aziatische, Hebreeuwse, Arabische en andere vertalingen zullen later ook beschikbaar komen. Het bedrijf kondigde hun uitvinding een tijdje geleden al aan en kreeg daarmee wereldwijd veel aandacht, maar het vertaalapparaatje riep ook veel vragen op. Waverly Labs beloofde woensdag een video te plaatsen die alle veelgestelde vragen zou beantwoorden, maar in plaats daarvan kwam er donderdag een korte blogpost met een verwijzing naar een andere website over hoe de techniek eigenlijk werkt. Het vertaalsysteem werkt met twee hightech gehoorapparaatjes en een app. Om met elkaar te kunnen communiceren, moeten twee mensen beiden een apparaatje in hun oor stoppen en de gewenste taal via de app instellen. Zo kan de ene persoon bijvoorbeeld Engels praten en klinkt de tekst in het Frans door het oortje van de andere persoon, en vice versa. Voor deze communicatie is een dataverbinding nodig, omdat de gesproken tekst online wordt omgezet in geschreven woorden, door een vertaalmachine gaat, en weer wordt omgezet naar gesproken taal.
keyword suggestions
Vertaler Online zinnen vertalen Engels, Duits, Spaans, Frans en meer.
cursus spaans arnhem

Contacteer ons