Resultaten voor latijn vertaalmachine

latijn vertaalmachine
Veelgebruikte Latijnse begrippen en hun vertaling Educatie en School: Taal.
Waarom Latijn te kiezen op een gymnasium Latijn, een oude taal, wordt nergens meer gesproken, voegt op het sociale vlak dus niks meer toe en is bovendien ook nie. Hebreeuws Ivriet: woorden en zinnen uitspraak De interesse voor modern Hebreeuws is altijd tamelijk groot geweest.
Gratis vertalen van Latijn naar Nederlands!
van Latijn naar Nederlands. Bezig met vertalen. Zinnen of woorden vertalen? Op DirectVertalen.nu kun je gratis vertalen, van en naar onder andere Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Dankzij DirectVertalen.nu heb je in no-time de juiste vertaling voor jouw tekst. Je bent hier op het goede adres! Vertel jouw vrienden dan over DirectVertalen.nu, via Twitter, Facebook of Google!
Sit nomen domini ben Latijn Engels Vertaling en Voorbeelden.
Meer context Alle Mijn geheugens Vraag Google. Je was op zoek naar: sit nomen domini benedictum Latijn Engels. Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's' en gratis beschikbare vertaalbronnen. Voeg een vertaling toe. sit nomen domini benedictum. Bendito sea el nombre de la.
Latijn-Nederlands BHIC.
Olga, mogelijk heb ik me niet goed uitgedrukt.: De cijnsadministratie heeft in de loop der eeuwen wat veranderingen ondergaan. Het omzetten van Latijn naar Nederlands gebeurde in die periode tussen 1572-1586. Vóór die jaren werden de cijnsposten bijgehouden in Latijn, daarná in Nederlands.
Nederlands-Latijn woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Latijn woordenboek. Nederlands Latijn woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Latijn. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Overzicht van de beste online vertaalmachines Webwijzer.
De Google Translate app heeft nog meer slimme mogelijkheden, zoals het vertalen van gesproken tekst: je kunt een gesprek laten vertalen in twee richtingen om met iemand te praten in een vreemde taal. Berichten in WhatsApp, Twitter en andere messaging apps worden direct vertaald. Ook opschriften waar je de camera op richt kunnen worden omgezet dit is nog niet beschikbaar in het Nederlands, maar wel in het Engels. Platform: Online, iOS, Android. Aantal talen: Meer dan 100 waaronder ook Fries en Latijn. DeepL is een innovatieve vertaalmachine van de makers van Linguee zie verderop die gebaseerd is op intelligente software. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eerdere, door mensen gemaakte vertalingen. DeepL kan verassend goede resultaten produceren, en vertaalt Nederlandse teksten naar, of uit het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Pools. Aantal talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Pools.
latijn vertalen / latijns nederlands woordenboek Numix.
Kan er iemand Aanvaard, maar niet begrepen" in het latijn vertalen? 18-05-2005 1537: Oei. Kan er iemand Aanvaard, zonder te berusten" in het latijn vertalen bedoelde ik Gast. letterlijk: ik wil voor jou zeer goede dingen. 17-06-2005 1046: Latijn vertalen.
LatijnNederlands woordenboek.
Handige huiswerk links voor de middelbare school!
Minecraft module computer bouwen in de Minecrafwereld en leren programmeren. Bijles, huiswerk en examenhulp Informatica. Arttube Jouw gids voor Kunst Design. Kunstenaars, schilders, beeldhouwers. Bijles, huiswerk en examenhulp KCV. Latijn en Grieks.com. De Digitale Docent Latijn. Bijles, huiswerk en examenhulp Latijn.
Latijns Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Latijns DE Latijns EN Latijns ES. Definities op Encyclo.nl: Latijns 2x. Vertalingen Latijns NLFR. latin m; latine v.
Huwelijksakte Latijns met een nawoord Forum Wat staat daer?
Herman Geurts zei op 05 november 2016 om 1742.: ik lees: ANULIS libertatis vrijheid ringen volgens google vertaalmachine. Al is me dan ook niet helemaal duidelijk wat dat betekent.Maar ringen past wel bij huwelijk. Maarten zei op 05 november 2016 om 1818.: Oja, anulis, dat zal het zijn. Zou het misschien kunnen, dat hij bevrijd is van de ringen misschien een eerder huwelijk? door een brief uit Bayern a lettera ab bavari en door dit huwelijk et a matrimonio? Het woordje na libertatis is ook slecht te lezen. Ik denk niet dat het SUM is, zoals ik boven schreef. Herman Geurts zei op 05 november 2016 om 2219.: als de pastoor nu eens niet alles in het latijn heeft geschreven, maar een mengelmoes latijn/frans en het volgende heeft geschreven: anulis libertatis SUR a lettera bavari vrij vertaald: bevrijd van ringen door een brief uit Bayern Het verandered de betekenis niet, maar past wel beter als sum.

Contacteer ons