Resultaten voor latijn vertaalmachine

latijn vertaalmachine
Latijn Nederlands woordenboek.
Woordenboek Latijn woordenboek. Vertaal: Vertaal dit woord. Klik om te veranderen woordenboek Vertaaltips of uitleg nodig? Letop: Javascript staat uitgeschakeld in uw browser. Weergave niet optimaal! Vertaal één woord vanuit of naar het Latijn, Nederlands of Engels. 2004-2018 Woordenboek.EU Toegankelijkheid Contact.
latijn leren
Nederlands-Latijn woordenboek, Glosbe.
woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Latijn woordenboek. Nederlands Latijn woordenboek online. Welkom op het woordenboek Nederlands Latijn. Schrijf een woord of een zinsdeel dat u wilt vertalen in het tekstvak aan de linkerkant en druk op de knop met de pijltjes.
Kroon Casino
NederlandsLatijns woordenboek: Vertaling van het woord machine."
VPN
NederlandsLatijns woordenboek.
noord portugal rondreis
Google Translate.
online shirt bedrukken
Automatisch vertalen online vertaalmachines Vertaalbureau The Language Lab.
De vertaalmachine die vernoemd is naar het visje uit de boeken van Douglas Adams Hitchhiker's' guide to the galaxy dat vanuit elke taal naar elke andere taal kan vertalen. Feitelijk is Babelfish niet meer dan een sausje over de vertaalengine van Systran. Vanuit 12 talen naar het Engels. Vanuit het Nederlands naar het Engels en Frans en vice versa. Intertran is de meest primitieve van deze vertaalmachines. Het programma belooft hele zinnen te kunnen vertalen. In een testje zie hieronder lijkt het er echter op dat de afzonderlijke woorden in een woordenboek worden opgezocht en zonder syntactische structuur achter elkaar gezet. Zo blijft het woord computervertaling synoniem voor houterige vertaling. Heen en weer vertalen tussen 29 talen inclusief Latijn.
Woordenboek Latijn/Nederlands.
Latijn-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Latijn naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Latijn of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Veelgebruikte Latijnse begrippen en hun vertaling Educatie en School: Taal.
In West-Europa werd Latijn de taal van bestuur en handel en met de ontwikkeling van het christendom kwamen er steeds meer christelijke woorden in het Latijn. Op deze manier ontstond er naast het gewone Latijn een christelijke groepstaal. Kerk en School.
Vertalen Latijn Nederlands tekst, website, webpagina's' online Woordenboek, PhraseBook OPENTRAN Gratis online vertaler, woordenboek.
Daarom, om het uitvoeren van de vertaling uit het latijn in de nederlands taal die je gewoon nodig hebt om de tekst te plakken, klikt u op de Vertalen" knop en na een tweede om het resultaat te krijgen. Niettegenstaande op dat, dat Latijn taal in gegeven tijd beschouwd Uitgestorven, rente aan het opgeslagen.

Contacteer ons