Op zoek naar vertaalcomputer?

vertaalcomputer
Vertaalcomputer Studeren 2dehands.be.
Met meer dan 107.000. 2 januari 2019 1838: Lebbeke. Vertaalcomputer Ned-Fr Franklin BNF 470. De vertaalcomputer Franklin BNF-470 is een elektronische vertaalmachine in zakformaat met meer dan 300.000 woorden, woordvormen en uitdrukking. 2 januari 2019 1416: Melle. Vertaalcomputer 12 talen.
SEM
FRANKLIN ET3115 MULTILINGUAL TRANSLATOR 15 LANGUAGES Tweetalige vertaler Fnac.be.
TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN FRANKLIN ET3115 MULTILINGUAL TRANSLATOR 15 LANGUAGES. Talen Vertalingen van en naar: Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Nederlands, Tjechisch, Hongaars, Russisch, PoolsTurks, Portugees, Chinees, Japans, Koreaans. Voedingsspanning 1 pile CR2032. Extra functies Converter valuta en maten; wereldklok en lokale klok.
SEO Page Optimizer Nederland
Krefel promotie: Franklin sprekende vertaalcomputer numest5014 Franklin Kantoor Schoolgerief Geldig tot 09/09/12 Promobutler.
De prijs op deze pagina is mogelijk niet meer geldig. Hieronder vind je andere promoties in dezelfde categorie. Home Kantoor Schoolgerief Kantoormachines Zakvertaalcomputer Krefel Franklin Franklin sprekende vertaalcomputer numest5014. Deze promotie is vervallen. De prijs op deze pagina is mogelijk niet meer geldig. Franklin sprekende vertaalcomputer numest5014.
https://edelhardt.nl/prive-detective/alimentatieonderzoek/?page=alimentatieonderzoek
Vertaalcomputer.
Portable vertaal computer, vertaald gesproken taal en leest voor.
Om deze teksten te vertalen beschikt het apparaat over een 400MHz processor en volgens de ontwikkelaar zou een versie voor gsm's' mogelijk zijn, op voorwaarde dat deze krachtig genoeg zijn. Volgens Alex Rudnicky, een expert op het gebied van automatische vertalingen, is het nut van een dergelijk systeem afhankelijk van de situatie.
Bekijk alle artikelen over Vertaalsysteem NEMO Kennislink.
2008-10-15 Automatisch vertalen. Wie wel eens een computervertaling heeft gezien, weet dat je automatische vertaalsystemen voorlopig nog maar beter niet kunt gebruiken voor je Franse opstel. Hoe komt het dat computers nog niet zo goed kunnen vertalen als professionele vertalers?
Vertaalcomputer aanbieding Week 27-2011 Aldi.
Supermarktaanbiedingen.com Aanbiedingen Aldi Vertaalcomputer. Vertaalcomputer aanbieding Aldi. In de aanbieding bij de Aldi 120.000 woorden en 12.000 zinnen in beeld of voor u uitgesproken. Vertaling van en naar Nederlands, Duits, Engels, Frans, Turks, Spaans, Italiaans, Portugees, Pools, Tsjechisch, Hongaars en Russisch.
165. Vertaalcomputers Columns met een glimlach.
Je kiest twee talen: bijvoorbeeld Nederlands en Italiaans. Je roept een Nederlands zinnetje naar je iPad en het resultaat wordt getoond in je moedertaal èn in het Italiaans. Grappig is om daarna de talen te wisselen met de zogenaamde SWAP-knop en het Italiaanse zinnetje te roepen.
Google Translate.
Hoe Travis the Translator Google de baas blijft Sprout.
Hij is zwart, handzaam en spreekt 80 talen. Met Travis the Translator lanceert een Rotterdamse startup een vertaalcomputer die in een handomdraai gesproken tekst vertaalt in vlekkeloos Chinees of Bahasa. Maar dat kan toch net zo goed met een app van Google?
vertaalcomputer Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vertaalcomputer DE vertaalcomputer EN vertaalcomputer ES. Vertalingen vertaalcomputer NLFR. We hebben geen vertalingen voor vertaalcomputer in Nederlands Frans.

Contacteer ons