Op zoek naar Vertaalcomputers?

Vertaalcomputers
Toegang tot Vinden.nl geweigerd.
addolcitore acqua
bol.com Vertaalcomputer zakmodel.
Heel eenvoudig 5000 verschillende woorden per taal vertalen. Ruim 120 zinnen per taal vertalen. Heel handige vertaler voor op reis en op vakantie. De volgende talen zijn beschikbaar: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands. Afmetingen: 100 x 65 x 7 mm.
Score
Vind vertaalcomputer op Marktplaats.nl.
Levertijd: voor 1700: uur besteld, morgen in huis raymax lithium 3v knoopcel cr2016 4 stuks knoopcellen, een cr2016 lithium knoopcel batterij is onder meer geschikt voor gebruik in rekenmachines, vertaalcomputers, film en fotoapparatuur en diverse. Talkmate vertaalcomputer verzamelobject. Talkmate vertaalcomputer verzamelobject.
spywebshop.be
Hoe Travis the Translator Google de baas blijft Sprout.
Hij is zwart, handzaam en spreekt 80 talen. Met Travis the Translator lanceert een Rotterdamse startup een vertaalcomputer die in een handomdraai gesproken tekst vertaalt in vlekkeloos Chinees of Bahasa. Maar dat kan toch net zo goed met een app van Google?
PC Media Vertaalcomputers en Vertaalmachines voor 52 Talen.
Vertaalcomputers / Vertaalmachines. De handige Pocket Vertaalcomputers zijn zeer handzaam, en erg handig voor onderweg, vakantie of zakelijk gebruik. Er zijn vertaalcomputers beschikbaar in 52 Talen met en zonder uitspraak d.m.v. Alle vertaalcomputers vertalen Crosslink" vertalingen zijn mogelijk tussen alle talen.
Vertaalcomputers kopen? Computer Multimedia vergelijken Selexion.be.
Selexion is uw vakman voor TV Audio, Foto Video, Huishouden, Keuken, Koken Tafelen, Verzorging, Computer Multimedia en Telefoon Navigatie. Kies uw taal om verder te gaan. Selexion est votre homme de métier pour TV Audio, Photo Vidéo, Ménage, Cuisine, Art de la table, Soin Bien-être, Ordinateur Multimédia et Téléphone Navigation.
vertaalcomputer Neerlandistiek.
Door Marc van Oostendorp Een van de problemen voor vertaalcomputers was tot nu toe altijd dat er zoveel talen zijn. Je kunt jaren besteden aan een computer die goede vertalingen maakt van het Frans in het Engels, en dan vele Lees verder.
Vertaalcomputers Kopen op Conrad.nl.
Deze cookies worden geplaatst door Conrad en onze partners. Dit doen we om de website goed te laten functioneren, gebruikersvriendelijker en persoonlijker te maken, prestaties van advertenties te bepalen en om u ook buiten deze website relevante aanbiedingen te doen.
Vertaalcomputers Translators voor 80 Talen Talendomein.
Taalcursussen voor 156 talen. Vertaalcomputers Pocket translators. Met een vertaalcomputer of zakformaat vertaler kunt u gemakkelijk onderweg in 40 vreemde talen vertalen én communiceren. De draagbare vertalers zijn handig voor op reis, studie of vakantie. Communiceer direct met je buitenlandse vrienden of relaties.
vertaalcomputer Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
two first-class seats, that's' an upgrade." Een vertaalcomputer herkennen ze zo. A universal translator would be recognized. Stem de vertaalcomputer af op het communicatiekanaal. Tie in the ship's' translator to the communication channel. to the communication channel." Een voorbeeld voorstellen. Er zijn tegenwoordig vertaalcomputers.
Vertaalcomputer.

Contacteer ons